Ο Πεπ έβαλε ντετέκτιβ για Πικέ-Σακίρα

12:10 25/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η ισπανική ιστοσελίδα Confidencial αποκαλύπτει πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα, το διάστημα που ήταν προπονητής στην Μπαρτσελόνα, είχε αναθέσει σε γραφείο ντετέκτιβ την παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών του!
Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στο ζεύγος Πικέ-Σακίρα το οποίο ο ντετέκτιβ παρακολουθούσε για εβδομάδες. Σύμφωνα με τον ντετέκτιβ, αγαπημένο μέρος του ζευγαριού ήταν ένα κοκτέιλ μπαρ και μάλιστα μερικά βράδια πήγαιναν παρέα με τους γονείς του Ισπανού κεντρικού αμυντικού και έφευγαν

μετά τις δυο τα ξημερώματα.
Στις 15/09/2010, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Confidencial, η τοπική αστυνομία υπέβαλε τον Ζεράρ Πικέ σε αλκοτέστ, το οποίο ήταν αρνητικό, κατά την επιστροφή του από συναυλία του Αλεχάντρο Σανθ.
Κάποια στιγμή, ο Πικέ κατάλαβε πως κάποιος τον παρακολουθεί και ο εκπρόσωπος του ενημέρωσε την διοίκηση της Μπαρτσελόνα.
Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Ο Γκουαρντιόλα είχε εμμονή με την προσωπική ζωή των ποδοσφαιριστών και δεν ήθελε να αποκλίνουν από το πρόγραμμα τους, αφού αυτό θα επηρέαζε την απόδοση τους στο γήπεδο".
Ο Ισπανός τεχνικός είχε αναθέσει σε ντετέκτιβ και την παρακολούθηση, παλιότερα, των Ροναλντίνιο, Ντέκο και Έτό'ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα