Ο πιο τυχερός άτυχος άνθρωπος του κόσμου (VIDEO)

18:02 2/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Φρανο Σέλικ είναι ίσως ο πιο άτυχος και πιο τυχερός ταυτόχρονα άνθρωπος στον κόσμο! Ο Σέλικ έχει καταφέρει να γλιτώσει επτά φορές από το θάνατο, ενώ τελικά κατέληξε να κερδίσει και το λαχείο!

Ο 81χρονος σήμερα καθηγητής μουσικής από το Ντουμπρόβνικ άρχισε να έχει προβλήματα με... την τύχη του το 1962, όταν το τρένο που επέβαινε έφυγε από τις ράγες και έπεσε στο παγωμένο ποτάμι. Εκείνος ξέφυγε με υποθερμία και ένα σπασμένο χέρι, την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι 17 επιβάτες βρήκαν τραγικό θάνατο.

Μόλις ένα χρόνο μετά, ο Φράνο επέβαινε για πρώτη και τελευταία φορά σε ένα αεροπλάνο

το οποίο άρχισε να πέφτει. Όμως η πόρτα του αεροπλάνου άνοιξε και ο ίδιος έπεσε στο κενό και προσγειώθηκε τελικά σε μια μπάλα άχυρο! Ο ίδιος σώθηκε με μερικούς μώλωπες, ενώ οι υπόλοιποι 19 επιβάτες σκοτώθηκαν.

Το 1996, ο Σέλικ βρισκόταν σε ένα αεροπλάνο, το οποίο βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε ένα ποτάμι, με αποτέλεσμα να πνιγούν 4 επιβάτες, ενώ φυσικά ο ίδιος δεν έπαθε τίποτα!

Το 1970 και το 1973 το αυτοκίνητό του έπιασε φωτιά , ενώ οδηγούσε και εξεράγει χωρίς όμως αυτός να πάθε κάτι.

Τη δεκαετία του 80 τα πράγματα ήταν ήρεμα καθώς τίποτα δε συνέβη στον Σέλικ.

Όμως το 1995, καθώς περπατούσε στο Ζάγκρεμπ ένα λεωφορείο έπεσε πάνω του και τον άφησε αναίσθητο, χωρίς όμως να πάθει κάτι περισσότερο. Τα 1996, συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό των Ηνωμένων Εθνών, ενώ οδηγούσε σε ένα βουνό. Το αυτοκίνητό του έπεσε κάτω στον γκρεμό βάθους 300 μέτρων, όμως ο Σέλικ κατάφερε τελευταία στιγμή να πηδήσει έξω και να πιαστεί από ένα δέντρο.

Αφού συνέβησαν όλα αυτά το 2001, ο Σέλικ κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια σε ένα λαχείο και αγόρασε ένα ιδιωτικό νησί στην Αδριατική, όπου ζούσε απομονωμένος μακριά από κακοτοπιές!

Όταν όμως ο Σελικ γνώρισε την πέμπτη σύζυγό του, Κατερίνα, την οποία ο ίδιος θεωρεί «το καλό μου γούρι» πούλησε το νησί, μοίρασε τα χρήματα σε συγγενείς και φίλους και επέστρεψε στο φτωχικό πατρικό του κρατώντας μόνο ένα ποσό για την εγχείριση αντικατάστασης γοφού που χρειαζόταν και ένα εκκλησάκι στην Παναγία που είχε τάμα να χτίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα