«Ο Πογκμπά μοιάζει με ζωγραφιά του Νταλί»

14:46 21/1/2013 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο κόντρα στην Ουντινέζε, ο Πολ Πογκμπά με δυο υπέροχα γκολ έδωσε την νίκη στην Γιουβέντους με τον Μίνο Ραϊόλα να υποστηρίζει πως ο πελάτης του μοιάζει με πίνακα του Σαλβατόρε Νταλί.
Πρόσφατα ο Ραϊόλα είχε πει πως ο Μάριο Μπαλοτέλι, είναι η... Μόνα Λίζα και σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Corriere dello Sport" ο γνωστός μάνατζερ είπε για τον Πογκμπά: "Ο Πογκμπά μοιάζει με ζωγραφιά του Νταλί. Τα έργα τέχνης είναι σπάνια και αξίζουν πολλά, επειδή οι άνθρωποι τα εκτιμούν. Ένα από αυτά είναι

και ο Πολ".
Για την εμφάνιση του Πογκμπά κόντρα στην Ουντινέζε, ο Ραϊόλα δήλωσε: "Η εμφάνιση του ήταν ευχάριστη, αλλά ήξερα ήδη ότι έχει ορισμένες δυνατότητες. Συμφωνώ με τον προπονητή της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, και τα εγκώμια για εκείνον δεν έχουν τώρα κανένα νόημα. Έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες, αλλά πρέπει να δουλέψει, να βελτιωθεί και να αναπτυχθεί σωματικά, κρατώντας ταυτόχρονα τα πόδια του στο έδαφος. Τότε ίσως γίνει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο στην θέση του. Όπως όλοι οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο μόνος περιορισμός του είναι ο εαυτός του".
Ο Ραϊόλα αποκάλυψε πως για τον Πογκμπά είχαν ενδιαφερθεί οι Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ αλλά και αγγλικοί σύλλογοι ενώ για την στάση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είπε: "Δεν ξέρω τι σκεφτόταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ίσως υποτίμησε την ψυχική του δύναμη. Όταν κατάλαβε ότι ο Πολ δεν είχε βελτιωθεί, αποφάσισε ότι έπρεπε να φύγει από το Μάντσεστερ. Ένιωθε πως μια μεταγραφή θα του έκανε καλό".
Ο Πογκμπά σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος με την Γιουβέντους έχει πετύχει τέσσερα γκολ δυο από αυτά εξαιρετικά στην νίκη επί της Ουντινέζε. Δείτε τα στο βίντεο που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα