Ο πόλεμος άρχισε ήδη

19:02 25/6/2013 - Πηγή: AEK365

Το είδαμε κι αυτό... Πρωτοσέλιδο οπαδικής εφημερίδας του ΟΣΦΠ να καταφέρεται στο βασικό του θέμα κατά της ΑΕΚ της... Γ' Εθνικής και να ζητάει... δικαιοσύνη! Με αφορμή την επιχορήγηση του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια από την Περιφέρεια.

Έθεσαν θέμα ισονομίας μάλιστα! Αυτό είναι να το παίρνεις, να το κοιτάς και να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Καλύτερα να κοπανάς το δικό σου το κεφάλι, γιατί αν δεν

το κάνεις, θα γίνεις επικίνδυνος για συνανθρώπους σου...

Δεν έχουν τον θεό τους πραγματικά. Όλο το σύστημα της διαπλοκής ενεργοποιήθηκε και δούλεψε στα ... όρια του προκειμένου να πετάξουν την ΑΕΚ έξω από τον φάκελο του 2004 και να φτιάξουν γήπεδο με σούπερ ευνοϊκούς όρους κι έχουν το θράσος να μιλάνε σήμερα για την επιχορήγηση της Νέας Φιλαδέλφειας από την Περιφέρεια.

Και φυσικά αφήνω έξω όλα τα υπόλοιπα. Μιλάω μόνο για την εύνοια που είχαν στο θέμα του γηπέδου κι όχι για όλα όσα συμβαίνουν από το καλοκαίρι του 1996 και μετά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Στα οποία το «Καραϊσκάκης» ήταν απλά το... κερασάκι στην τούρτα.

Δεν λέω βέβαια... Το να κάνουν επίθεση στην ΑΕΚ ακόμη και σήμερα, προκαλεί ικανοποίηση. Και μας κάνει να βλέπουμε την διαφορά από το να σε υπολογίζουν ακόμη κι αν αγωνιστικά είσαι στην Γ' Εθνική, από το να μην ασχολούνται και να γελάνε μαζί σου. Και το ποια είναι η διαφορά πλέον, το ξέρουμε όλοι.

Ωστόσο επειδή δεν μπορούμε να τα βλέπουμε όλα μόνο υπό αυτό το πρίσμα, πρέπει να σταθούμε για μια ακόμη φορά στην αστειότητα των επιχειρημάτων τους.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί. Έχει πέσει πολύ ...γκρίνια κι από διάφορες «αντικειμενικούρες». Εξαιρώ κάποιους που ξέρω ότι πιστεύουν στην κριτική που κάνουν, αν και δεν συμφωνώ μαζί τους. Υπάρχουν άλλοι, οι περισσότεροι όμως, που το κάνουν είτε από φτηνό λαϊκισμό, είτε από κρυφό οπαδιλίκι, είτε για να φανούν αρεστοί σε αυτούς για τους οποίους θεωρούν ότι έχουν ακόμη το «πάνω χέρι».

Είναι απίστευτο αν κάτσεις να σκεφτείς πόσες φορές σε αυτά τα 17 χρόνια η ΑΕΚ έχει βρεθεί θύμα όχι αδικιών, αλλά σκανδάλων άνευ προηγουμένου και ποια ήταν η θέση απέναντι σε όλα αυτά, όσων σήμερα κατακεραυνώνουν τον Σγουρό για την απόφαση του.

Κι όλα αυτά με αφορμή, όχι κάποια ...πραξικοπηματική ενέργεια υπέρ της ΑΕΚ, αλλά για μια απόφαση που έχει και νομική και λογική βάση και δεν είναι δυνατό να αμφισβητηθεί η καθαρότητα και η ορθότητα της.

Όλα αυτά για όσους πιστεύουν πως ο πόλεμος ξεκινά με την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα. Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει ήδη.

*Το κείμενο δημοσιεύεται στην "ΩΡΑ των Σπορ"

Keywords
Τυχαία Θέματα