Ο «πονοκέφαλος» του Ντελ Μπόσκε

15:29 14/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Αγγλία βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον-Σουόνσι με τον Ισπανό τεχνικό να υποστηρίζει πως αντιμετωπίζει πρόβλημα καθώς, όπως είπε, δεν μπορεί να αφήσει εκτός τους διεθνείς που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ για να ενσωματώσει καινούριους παίκτες.

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας αναφερόμενος στους παίκτες που αγωνίζονται εκτός Ισπανίας τόνισε: "Η παρουσία των Ισπανών ποδοσφαιριστών σε άλλα πρωταθλήματα, και ειδικά στο αγγλικό, δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει

το αγγλικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι καλό για την εθνική ομάδα. Ήδη έχουμε δει την εξέλιξη του Σεσκ Φάμπρεγας και τώρα αρχίζει να υπάρχει μια αυξητική τάση. Ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει το αγγλικό πρωτάθλημα μέσω της τηλεόρασης και έρχονται αναλύσεις για όλους αυτούς τους παίκτες. Ωστόσο, είμαι στην ευχάριστη θέση να τους παρακολουθήσω από κοντά και να δω πώς τα πηγαίνουν. Πολλοί αξίζουν να κληθούν, αλλά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και δεν υπάρχουν θέσεις στην Εθνική. Το πρόβλημα δεν είναι η ενσωμάτωση νέων ποδοσφαιριστών, αλλά να αφήσεις εκτός τους ήδη υπάρχοντες".
Ο Ντελ Μπόσκε μίλησε και για τον επιθετικό της Σουόνσι, τον Μίτσου, λέγοντας το εξής: "Παίζει στην ίδια θέση, όπου έχουμε τον Ινιέστα, τον Μάτα, τον Σίλβα και κάποιους άλλους. Ο Μίτσου έχει την ουσία, αλλά μετράει και ο ανταγωνισμός. Οι προαναφερθέντες έχουν κατακτήσει το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι απορρίπτουμε τις καλές εμφανίσεις και υπολογίζουμε μόνο όσους παίζουν στην Ισπανία. Κοιτάμε την Αγγλία, την Ιταλία, την Γερμανία και όπου αλλού έχουμε παίκτες μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα