«Ο πρόεδρος κλότσησε τον προπονητή»

08:54 4/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο πρώτο μισό της εφετινής σεζόν, ο Γιάν Τάουερ (με την σκούρα εμφάνιση στην φωτό) αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών και στο διάστημα της παραμονής του τα είδε... όλα. Από το να πηγαίνει με οτοστόπ στις προπονήσεις επειδή του πήρε πίσω η διοίκηση το αυτοκίνητο μέχρι κλοτσιές στον προπονητή από τον ίδιο τον πρόεδρο, όπως κατήγγειλε.
Σε συνέντευξη του στο σουηδικό περιοδικό "Offside", ο 29χρονος αμυντικός, Γιαν Τάουερ τόνισε: "Στους ποδοσφαιριστές

συμπεριφέρονταν σαν ζώα, παρόλα αυτά κερδίζαμε τα παιχνίδια. Δεν πληρωνόμασταν και στις προπονήσεις δεν υπήρχαν ρούχα. Ήταν ένα χάος".
Στην συνέχεια, ο Τάουερ αποκάλυψε τι συνέβη μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από την Αναγέννηση Καρδίτσας: "Όταν χάσαμε ο πρόεδρος τρελάθηκε. Κλότσησε την πόρτα και μετά τον προπονητή! Την επόμενη μέρα, μου είχαν πάρει το αμάξι γιατί έλεγαν ότι δεν το άξιζα. Έτσι, πήγαινα με οτοστόπ στις προπονήσεις".
Στο δημοσίευμα υπάρχει αναφορά και σε παλιότερη συνέντευξη του Τάουερ, όταν ακόμα αγωνιζόταν στον Ηρακλή Ψαχνών, στην οποία είχε πει μεταξύ άλλων: "Στην Ελλάδα μισούν τους επιθετικούς ποδοσφαιριστές. Πολλοί καλοί παίκτες μένουν στον πάγκο και η συνεργασία τους με τον προπονητή είναι πολύ άσχημη".
Μάλιστα για το πώς είναι το σπίτι στο οποίο έμενε, είχε δηλώσει το εξής: "Λιτή επίπλωση. Άδειο ψυγείο και μόνο κάτι δημητριακά πάνω από την σόμπα".

Keywords
Τυχαία Θέματα