«Ο πρόεδρος μου είπε πως ο Ολυμπιακός θέλει να πέσουμε»

15:44 24/4/2015 - Πηγή: AEK365

Έξι μήνες κάθισε στη τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης ο Λόρι Σάντσες, αλλά ήταν αρκετός καιρός για να σοκαριστεί με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν αποκαλυπτικός αναφερόμενος σε κάποιες από τις εμπειρίες του στη Super League.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC, ο Λόρι Σάντσες δήλωσε: "Αυτό που μπορώ να πω για το ελληνικό ποδόσφαιρο

είναι πως όλοι σε συμβουλεύουν να μην πας εκεί... Οι παίκτες και οι προπονητές σού λένε μην πας λόγω της διαφθοράς, εξαιτίας των στημένων αγώνων, επειδή δεν σε πληρώνουν. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δίναμε τη μάχη για την παραμονή και μια από τις ομάδες που μαχόταν μαζί μας κατάφερε να κερδίσει μια που βρισκόταν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 7-0. Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη...".
Στη συνέχεια, ο Λόρι Σάντσες τόνισε: "Δεν ήταν μυστικό. Όλοι μιλούσαν ατομικά για κάποιον. Μιλούσαν για προέδρους... Εμένα ο πρόεδρος μας, μου είπε ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να υποβιβαστούμε και ότι δεν υπήρχε κάτι που να μπορέσουμε να κάνουμε. Κάθε συζήτηση που κάναμε στο τραπέζι, όταν τρώγαμε, τελείωνε με κουβέντες του στυλ αυτός έστησε αυτό το παιχνίδι ή ο άλλος έστησε αυτό το παιχνίδι. Έλεγα ότι δεν μπορεί να είναι έτσι τα πράγματα, αλλά όλοι έτσι έλεγαν... Εγώ έμεινα έξι μήνες εκεί και έπαθα σοκ. Ήταν μια θλιβερή κατάσταση.
Ερχόμενος από την Αγγλία πίστευα πως θα παίρναμε τα ματς που χρειαζόμασταν και θα πετυχαίναμε τον στόχο μας, αλλά δεν φαντάστηκα ότι οι ομάδες θα κάνουν απίστευτα σερί πέρα από τις ικανότητες τους και των μάνατζερ τους. Τα αποτελέσματα τους ήταν λίγο περίεργα... Όταν ακούς τους δημοσιογράφους να σου λένε ότι το αποτέλεσμα αυτό είναι ντροπιαστικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, λες ότι κάτι γίνεται εδώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα