«Ο προπονητής εξαρτάται από τα αποτελέσματα»

10:33 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η διοίκηση της Μίλαν εξακλουθεί να στηρίζει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αλλά τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για το Τσάμπιονς Λιγκ και Ίντερ για το πρωτάθλημα είναι καθοριστικά με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να σημειώνει πως η ζωή ενός τεχνικού εξαρτάται από τα αποτελέσματα.

Στο περιθώριο βράβευσης του από την περιφέρεια της Λομβαρδίας, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν τόνισε: "Δεν αμφισβητείται από την διοίκηση, αλλά η ζωή του προπονητή εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος πως η Μίλαν θα αρχίσει να κερδίζει και όλοι θα πάψουν να ασχολούνται με τον Αλέγκρι. Πάντως δεν βρίσκεται

σε κίνδυνο".
Για τα προσεχή παιχνίδια της Μίλαν ο Αντριάνο Γκαλιάνι δήλωσε: "Πρώτα έχουμε ένα σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό, ματς με την Ζενίτ. Μετά την ισοπαλία με την Άντερλεχτ δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Το ματς θα είναι δύσκολο, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Μπορούν να τα καταφέρουν. Όσο για το ντέρμπι, είναι νωρίς ακόμα για να το σκεφτόμαστε. Στην Πάρμα όμως, αν και δεν νικήσαμε, είδα μεγάλη βελτίωση και αυτό με καθησυχάζει ενόψει Ίντερ".

Keywords
Τυχαία Θέματα