«Ο Ρομπίνιο μένει, ο Ζούλιο Σέζαρ δεν έρχεται»

14:02 6/7/2012 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες ιταλικά δημοσιεύματα ήθελαν τον Ρομπίνιο να αποχωρεί από την Μίλαν και την ίδια ώρα τον Ζούλιο Σέζαρ να ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να υποστηρίζει πως ο μεν Βραζιλιάνος επιθετικός μένει στην ομάδα ο δε συμπατριώτης του τερματοφύλακας δεν θα συμπεριληφθεί στο ρόστερ.

Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Μίλαν τόνισε αρχικά για τον Ρομπίνιο: "Η μεταγραφική αγορά έχει κλείσει για εμάς. Καλυπτόμαστε από την άποψη των αριθμών σε όλες τις θέσεις. Δεν υπάρχουν προτάσεις για τον Ρομπίνιο. Έχουμε πέντε επιθετικούς

και αν δεν θα φύγει κάποιος δεν θα έρθει άλλος. Θα ήθελα να ενημερώσω ολόκληρη την Ευρώπη για την τακτική μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι η μεταγραφική περίοδος έχει κλείσει για εμάς".
Όσο για τον Ζούλιο Σέζαρ που, όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από την Ίντερ, ο Γκαλιάνι δήλωσε: "Όσο αφορά στον Ζούλιο Σέζαρ, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, εξαιρετικός παίκτης, ένας άνθρωπος που εκτιμώ, αλλά έχουμε τρεις τερματοφύλακες στο ρόστερ της ομάδας και δεν θα έρθει εκείνος. Έχουμε τον Αμπιάτι, τον Αμέλια και τον Γκάμπριελ, έναν νεαρό τερματοφύλακα που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 ετών και θα μείνει στην ομάδα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα