Ο ρόλος του Κανελλόπουλου

19:07 18/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην γραπτή δήλωση που είχε κάνει στις αρχές Μαΐου, ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε επισημάνει μεταξύ άλλων ότι: «Ο κ. Τάκης Κανελλόπουλος είναι ο μόνος που μέχρι στιγμής βοηθάει ουσιαστικά την όλη προσπάθεια. Ελπίδα μου είναι στο άμεσο μέλλον να συμπράξουν κι άλλοι ώστε να γίνει το καλύτερο για το μέλλον της ομάδας μας». Μέσω αυτών του γραμμών, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ είχε γνωστοποιήσει ότι ο «Τιτάνας» είναι ο μόνος από τους πρώην και νυν μετόχους της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, που

στηρίζει την προσπάθεια που κάνει, προκειμένου να βρει μια βιώσιμη λύση για την Ένωση. Ποιος θα είναι όμως ο ρόλος που θα έχει ο πρώην μέτοχος και αντιπρόεδρος της ΑΕΚ στην επόμενη μέρα;
Ο Ντέμης δεν έχει μπει προς το παρόν στην διαδικασία να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα. Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι βασικές θέσεις του Τάκη Κανελλόπουλου όσον αφορά την εμπλοκή του με το ποδόσφαιρο δεν έχουν αλλάξει. Παραμένει σταθερός στην επιθυμία του να μην έχει κανένα διοικητικό ρόλο στην ΠΑΕ. Στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του εξακολουθεί να παρουσιάζεται βαθιά προβληματισμός με την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στενοχωρημένος για το γεγονός ότι, αν και ο ίδιος ήταν συνεπής όσον αφορά τις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στην ΑΕΚ μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε, έτυχε σχεδόν της ίδιας αντιμετώπισης με τους μετόχους που «έσκασε» η ΠΑΕ στα χέρια τους.
Υπό άλλες συνθήκες, ο Κανελλόπουλος δεν θα σκεφτόταν καν την εκ νέου εμπλοκή του με την ΑΕΚ, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ωστόσο, είναι γνωστή η καλή σχέση που διατηρεί με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ -το σημαντικότερο είναι πως- στους συνομιλητές του τονίζει ότι πιστεύει σε αυτή την προσπάθεια του πρώην προέδρου και τη θεωρεί ως τη μόνη ρεαλιστική λύση τη δεδομένη στιγμή. Για τον λόγο αυτό σκοπεύει να την στηρίξει οικονομικά, χωρίς να διεκδικεί κάποιον διοικητικό ρόλο για τον εαυτό του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα επιστρέψει ούτε στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.
Άλλωστε, το aek365.gr σας είχε αποκαλύψει ότι αρκετοί από τους ανθρώπους που θα στηρίξουν οικονομικά το εγχείρημα του Νικολαΐδη, δεν επιθυμούν να πάρουν μετοχές στην κατοχή τους και το πιθανότερο είναι ότι το ποσοστό που θα τους αναλογεί, θα περάσει στα χέρια του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, δημιουργώντας την προοπτική να γίνει εκτός από πρόεδρος και μεγαλομέτοχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα