«Ο Σάντος που άλλαξε την Ελλάδα»

13:35 11/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ένα βαθμό απέχει η Εθνική Ελλάδος από την απευθείας πρόκριση στα τελικά του EURO 2012 και η εφημερίδα "L' Equipe" κάνει λόγο για μια αξιοσημείωτη πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στον όμιλο σε αφιέρωμα με τίτλο "Ο Σάντος που άλλαξε την Ελλάδα".

Για την αήττητη, έως τώρα, παρουσία της Ελλάδας στον όμιλο η γαλλική εφημερίδα αναφέρει: "Αυτή η παρουσία ανήκει στους παίκτες και στο νέο προπονητή Φερνάντο Σάντος".

Στην συνέχεια η

εφημερίδα αναφέρεται στις αλλαγές προσώπων που υπήρξαν στο ρόστερ της Ελλάδας σημειώνοντας: "Έφυγαν οι βετεράνοι Αμανατίδης, Κυργιάκος και Μπασινάς για να ανοίξει ο δρόμος για τα... χρυσά παιδιά που παρουσιάζει η Ελλάδα, τον Νίνη (21 ετών), τον Φετφατζίδη (20 ετών) και τον Παπαδόπουλο (19 ετών). Μια επιλογή που απέδωσε ένα χρόνο μετά".

Επίσης γίνεται αναφορά και στην κλήση του Φάνη Γκέκα και του Άγγελου Χαριστέα με την εφημερίδα να επισημαίνει πως ο Σάντος παρά τα νέα πρόσωπα που καλεί δεν έχει ξεφύγει από το παρελθόν.

Όσον αφορά στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με την αποχώρηση του Ότο Ρεχάγκελ και την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος η "L' Equipe" παραθέτει απόσπασμα από δήλωση του Σάντος κατά την παρουσίαση του ο οποίος είχε πει: "Ο Ρεχάγκελ είχε το δικό του τρόπο δουλειάς. Η φιλοσοφία μου είναι διαφορετική από του προκατόχου μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα