Ο Σερ Άλεξ αντάλλαζε sms με διαιτητές

10:26 16/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μαρκ Χάλσεϊ αποσύρθηκε από την διαιτησία στο τέλος της περασμένης σεζόν και στο βιβλίο που έγραψε αποκάλυψε τις πολύ καλές σχέσεις που είχε αναπτύξει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τους διαιτητές της Premier League.
Μάλιστα, οι σχέσεις τους ήταν τόσο καλές που ο, τότε, προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους έστελνε και sms.
Ο Χάλσεϊ υποστήριξε πως είχε ζητήσει από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον την στήριξη του

Μαρκ Κλάκενμπουργκ όταν είχε κατηγορηθεί για ρατσιστική συμπεριφορά στον Όμπι Μίκελ.
Όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο παλαίμαχος διαιτητής: "Πήρα το θέμα στα χέρια μου και τηλεφώνησα στον Σερ Άλεξ, ζητώντας του να μιλήσει για αυτό. Συμφώνησε να μιλήσει την επόμενη Παρασκευή, στην συνέντευξη Τύπου, για να πει ότι ο Μαρκ δεν είναι τέτοιου είδους άνθρωπος. Βοήθησε σε μεγάλο βαθμό".
Στην συνέχεια, ο Χάλσεϊ γίνεται πιο αποκαλυπτικός: "Χρειάστηκε χρόνος για να κερδίσω τον σεβασμό του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά στο τέλος είχαμε μια πολύ καλή σχέση. Μπορεί να έχω μιλήσει μαζί του με sms και μπορεί να μιλούσαμε για αρκετά θέματα, αλλά ποτέ δεν ξεπέρασα τα όρια. Οι παίκτες και οι προπονητές δεν θα σε σεβαστούν αν δεν έχεις φιλική σχέση μαζί τους".
Ο Χάλσεϊ έρχεται να επιβεβαιώσει όσους λένε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την εύνοια της διαιτησίας ενώ η διοργανώτρια Αρχή, μετά την παραπάνω αποκάλυψη, συνέστησε προσοχή στους διαιτητές και τους απέτρεψε να μιλάνε με προπονητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα