Ο Σερ Άλεξ ρώτησε για Παπασταθόπουλο!

12:41 28/3/2013 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας EXPRESS αναφέρει πως την Παρασκευή το παιχνίδι της Βοσνίας με την Ελλάδα παρακολούθησαν από κοντά σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι οποίοι ρώτησαν να μάθουν στοιχεία για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.
Οι σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγαν στην Ζένιτσα για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τερματοφύλακα Αμίρ Μπέγκοβιτς ο οποίος βρίσκεται στην λίστα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για

αναπληρωματικός του Ντε Χέα. Ωστόσο, ο Σκωτσέζος τεχνικός φέρεται να ζήτησε πληροφορίες και για τον Έλληνα στόπερ της Βέρντερ Βρέμης.
Μάλιστα, στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται πως τις επόμενες μέρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να συλλέξει ακόμα περισσότερα στοιχεία για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ο οποίος στο τέλος της σεζόν αναμένεται να αποχωρήσει από την Βρέμη.
Σημειώνεται πως για τον πρώην κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ έχει γραφτεί πως ενδιαφέρεται η Φιορεντίνα αλλά και η Ρόμα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να υπογραμμίζει πως τα πάντα θα αποφασιστούν μετά το τέλος της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα