Ο Σούπερμαν... ζει στις Φιλιππίνες! (ΦΩΤΟ)

17:27 8/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Χέρμπερτ Τσάβεζ από τις Φιλιππίνες χρειάστηκαν λίγο παραπάνω χρόνο για να μεταμορφωθεί σε Σούπερμαν, απ' ότι ο Κλαρκ Κεντ! Μόλις 16 χρόνια!

Ο 30χρονος Τσάβεζ είναι μεγάλος φαν του Σούπερμαν και δεν δίστασε να υποβληθεί σε δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις, για να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με αυτόν.

Τα τελευταία 16 χρόνια έχει κάνει πλαστική στη μύτη του, στα χείλη του, στο σαγόνι του, λεύκανση δέρματος, ακόμα και εμφυτεύματα στην κοιλιά του για να φαίνεται ότι έχει κοιλιακούς

από ατσάλι! Για όλες αυτές τις επεμβάσεις έχει ξοδέψει περίπου 300.000 πέσος (5200 ευρώ), τη στιγμή που ένα εργαζόμενος στη χώρα λαμβάνει 1 ευρώ την ώρα.

Ο Τσάβεζ ντύνεται κάθε μέρα ως Σούπερμαν και κυκλοφορεί στο δρόμο, όπου τραβάει τα βλέμματα, ενώ προσπαθεί να διδάξει στα παιδιά τα σωστά ήθη, όπως λέει.

«Νιώθω σαν σούπερ ήρωας κάθε φορά που φοράω τη στολή. Όμως σκοπός μου δεν είναι να σώσω τον κόσμο, αλλά να βοηθήσω με το δικό μου μικρό τρόπο και να μοιράσω χαμόγελα στα παιδιά».

Σχετικά με όλες αυτές τις επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί λέει: «Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Οι άνθρωποι με συναντούν στο δρόμο και θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου. Χαίρονται να βλέπουν τον Σούπερμαν στις Φιλιππίνες».

Το πιο δύσκολο ωστόσο μέρος του να είναι ο Σούπερμαν λέει ότι είναι πως πρέπει να μοιάζει τέλειος συνεχώς, όπως οι σούπερ ήρωες. Γι' αυτό δε σκοπεύει να σταματήσει τις πλαστικές εγχειρίσεις.

Από την άλλη, ο Τσάβεζ έχει αναγνωριστεί από τα Ρεκόρ Γκίνες ως ο κάτοχος της μεγαλύτερης συλλογής Σούπερμαν, που περιλαμβάνει 1.235 αντικείμενα όπως κούκλες, στολές, αφίσες κ.α. Ο ίδιος βέβαια υποστηρίζει ότι τα αντικείμενα ξεπερνούν τις 5.000, ενώ σκοπεύει να τα φτάσει 10.000!

Keywords
Τυχαία Θέματα