Ο Σπανός αποφασίζει για την έδρα του ΑΟ Περιστερίου - ΑΕΚ

12:22 26/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ήταν εξ αρχής δεδομένο πως σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ θα υπήρχε πρόβλημα με την έδρα. Τα γήπεδα όλων των ομάδων δεν πληρούν τις συνθήκες ασφαλείας και οι φόβοι παραμένουν μεγάλοι και σημαντικοί... Ο κόσμος της ΑΕΚ δείχνει διάθεση να μην αφήσει πουθενά την ομάδα μόνη και σε κάθε ματς θα συγκεντρώνεται μαζικά στα γήπεδα που θα αγωνίζεται. Χρονικά, το πρόβλημα που έχει υπάρξει έχει να κάνει με την 3η αγωνιστική, όταν η ΑΕΚ

θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΑΟ Περιστερίου. Λύση υπάρχει ώστε το ματς να μη γίνει στη μόλις 600 ατόμων χωρητικότητα του γηπέδου του Ηφαίστου, που έχει ως έδρα ο ΑΟ Περιστερίου... Η ομάδα του Περιστερίου έχει ζητήσει επίσημα να γίνει το ματς με την ΑΕΚ στο γήπεδο του Ατρομήτου και μπορεί να διεξαχθεί εκεί.

Την τελική απόφαση όμως για το αν θα πραγματοποιηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας θα την πάρει ο εξής ένας: ο Γιώργος Σπανός. Ο ΑΟ Περιστερίου έχει ενημερώσει και την ΑΕΚ πως ζήτησε το γήπεδο του Ατρομήτου, για τον μεταξύ τους αγώνα. Έχει σκοπό μάλιστα να βάλει φθηνά εισιτήρια ώστε να έρθει κόσμος και το ματς να είναι μία γιορτή. Το γήπεδο ανήκει στο Δήμο Περιστερίου, ο Δήμαρχος της πολης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα να δώσει το γήπεδο για το ματς της ΑΕΚ, ωστόσο έστειλε το μπαλάκι και τον τελευταίο λόγο να πάρει ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, o oποίος γνωρίζει πως η ομάδα του την επόμενη εβδομάδα δεν θα χρειαστεί το γήπεδό της καθώς αγωνίζεται Σάββατο (5/10) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Την ίδια στιγμή η αστυνομία πιέζει να γίνει το ματς στο πιο ασφαλές και μεγαλύτερο γήπεδο του Ατρομήτου. Οι λόγοι προφανείς: Το γήπεδο του Ηφαίστου (που αγωνίζεται ο ΑΟ Περιστερίου) δεν χωράει πάνω από 600 άτομα, βρίσκεται μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή κι αν πάει πολύς κόσμος (πράγμα πολύ πιθανό...) υπάρχει φόβος για επεισόδια. Άπαντες λοιπόν περιμένουν τον Σπανό να πάρει την τελική και (θέλουμε να πιστεύουμε) λογική απόφαση για την ασφάλεια του κόσμου πάνω απ' όλα και να δώσει τη συγκατάθεσή του ώστε το γήπεδο του Ατρομήτου να είναι εκείνο που θα φιλοξενήσει το ματς του ΑΟ Περιστερίου με την ΑΕΚ.

Σε αντίθετη περίπτωση, αναγκαστικά το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Ηφαίστου που χρησιμοποιεί ως έδρα η μεθεπόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ. Ένα γήπεδο που όπως γράφει το site erasitexniko-podosfairo.gr «Είναι η ιστορική έδρα του Ήφαιστου Περιστερίου, έτσι πλέον έχει πάρει το όνομα της ομάδας ενώ και ο δρόμος από την πλευρά εισόδου των αθλητών και των θεατών έχει ονομαστεί Οδός Ηφαίστου. Διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα διαστάσεων 105x68 μ., και κερκίδα που πιάνει τη μισή πλευρά του πλαγίου άουτ χωρητικότητας 600 θεατών». Δεν μπορεί να φιλοξενήσει τον κόσμο της ΑΕΚ αυτό το γήπεδο είναι ξεκάθαρο, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία του γηπέδου που ακολουθεί...

Keywords
Τυχαία Θέματα