Ο σταρ που έκαιγε καρδιές το '80, δίνει πια μάχη με το αλκοόλ και τη ζωή... (ΦΩΤΟ)

19:43 9/11/2014 - Πηγή: AEK365

Στα μέσα της δεκαετίας του '80 ο Ζαν Μισέλ Βίνσεντ ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της τηλεόρασης. Για κάθε επεισόδιο της σειράς Airwolf όπου υποδυόταν έναν πιλότο πολεμικών αεροσκαφών πληρωνόταν 200.000 δολάρια.

Το 1978 είχε ήδη γίνει γνωστός και είχε κάψει πολλές γυναικείες καρδιές στην ταινία Big Wednesday, που υποδυόταν έναν σέρφερ. Το σερφ όπως λέει ήταν η μεγάλη του αγάπη. Η ζωή του έμοιαζε ιδανική καθώς είχε όσα λεφτά και όσες γυναίκες ήθελε.

Σήμερα όμως, μάχεται κατά του αλκοολισμού του, ενώ πριν δυο χρόνια έφτασε ένα βήμα από το θάνατο εξαιτίας μιας μόλυνσης που του στοίχισε το ένα του πόδι.

Ο Βίνσεντ αντιμετώπιζε προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ ακόμα και κατά τη διάρκεια της σειράς. Όταν η σειρά τελείωσε το 1986 και παρά την επιτυχία του Βίνσεντ δεν του πρότεινε κανείς κάποιον ρόλο.

Έτσι, έπεσε βαθιά μέσα στον κόσμο των ναρκωτικών και του αλκοόλ, ενώ παραδέχεται ότι μέχρι και σήμερα παλεύει με τον αλκοολισμό του.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα μετά από δύο ατυχήματα που είχε, το 1996 και το 2008. Το ατύχημα του 1996 τον άφησε με τρεις σπασμένους σπονδύλους, ενώ προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό στις φωνητικές του χορδές με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα να μιλάει βραχνά.

Ωστόσο, το 2012 η μοίρα του φέρθηκε ακόμα πιο σκληρά. Το πόδι του υπέστη σοβαρή μόλυνση εξαιτίας επιπλοκών από την περιφερική αρτηριακή νόσο που τον ταλαιπωρεί. Η μόλυνση απειλούσε ακόμα και τη ζωή του γι' αυτό και οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κόψουν το πόδι από το γόνατο και κάτω. Ενώ όμως ανέρρωνε υπέστη ακόμα μια μόλυνση μέσα στο νοσοκομείο και οι γιατροί του έκοψαν το υπόλοιπο πόδι του.

Σήμερα, ο Βίνσεντ ζει με προσθετικό πόδι, ενώ παλεύει ακόμα με το δαίμονα του αλκοολισμού. Στο πλευρό του έχει την τρίτη του γυναίκα με την οποία είναι παντρεμένος από το 2000. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι τεράστια καθώς χρωστά 70.000 δολάρια στο κράτος για φόρους.

«Προσεύχομαι για μια λύση», ανέφερε η σύζυγός του.

Η μεγαλύτερη ευχή του Βίνσεντ είναι να φτιάξει τη σχέση του με την κόρη του από την πρώτη του γυναίκα, καθώς και να μπορέσει να βγει ξανά στα κύματα παρόλο που είναι δύσκολο ακόμα και να σταθεί πάνω σε μια σανίδα του σερφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα