«Ο Ταχτσίδης έχει την ευκαιρία να δώσει ώθηση στην καριέρα του»

10:55 18/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχει πολλά να μάθει από την παρουσία του στην Ιταλία υποστήριξε ο Γιώργος Κυριαζής που πρόσθεσε πως ο πρώην μέσος της ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να δώσει μια ώθηση στην καριέρα του και, όπως είπε, τα πάντα εξαρτώνται από αυτόν.
Ο Γιώργος Κυριαζής έχει αγωνιστεί στην Κατάνια, στην οποία ανήκει από φέτος ο Ταχτσίδης, και σε δηλώσεις του σε ιταλική ιστοσελίδα τόνισε: "Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Παναγιώτη, όμως τον ξέρω ως ποδοσφαιριστή. Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης με μεγάλες δυνατότητες. Δεν

είναι τυχαίο που αγωνίστηκε σε μια τόσο σπουδαία ομάδα όπως είναι η Ρόμα. Είναι ένα παιδί 22 ετών που έχει ακόμα πολλά να μάθει και μόνο να βελτιώνεται. Ειδικά αυτή την σεζόν που προπονητής στην Κατάνια είναι ο κύριος Μαράν.
Πρόκειται για έναν προπονητή που προσωπικά με βοήθησε πολύ όταν αγωνιζόμουν στην Τριεστίνα. Ο Παναγιώτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του, όπως έκανα εγώ.
Τώρα έχει την ευκαιρία να δώσει ώθηση στην καριέρα του στην Ιταλία. Τα πάντα εξαρτώνται από εκείνον".
Όσο για το τι συμβουλή θα έδινε στον Ταχτσίδη, ο 33χρονος πρώην αμυντικός του Ηρακλή δήλωσε: "Δεν χρειάζεται την συμβουλή μου απλά να συνεχίσει να δουλεύει με το ίδιο πάθος και να δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Η Κατάνια είναι ένα... καυτό μέρος όπου υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Δεν είναι εύκολο να αγωνιστεί κάτω από αυτή την πίεση. Οι οπαδοί του συλλόγου εκτιμούν τους ποδοσφαιριστές που δίνουν την καρδιά τους για την ομάδα. Ο Ταχτσίδης όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του θα πρέπει να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια. Ξέρω πως στην ομάδα υπάρχει ακόμη ένας Έλληνας, ο Πολ Κατσέτης, τον οποίο όμως δεν γνωρίζω αρκετά".

Keywords
Τυχαία Θέματα