«Ο Θεός θα μας δώσει στο μέλλον»

21:13 24/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος, αλλά και απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τη χαμένη ευκαιρία του Φοίνικα Σύρου να στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδας στο Ρέθυμνο. Πιστεύει όμως πως η δικαίωση είναι πολύ κοντά, σύμφωνα με ένα ρητό!

«Σήμερα το πρωί μου είπαν ωραίο ρητό που ταιριάζει γάντι στην κατάστασή μας. Ο Θεός τους ανθρώπους που προσπαθούν τους αγαπάει και τους τα δίνει λίγα λίγα. Κι εγώ και η ομάδα μου βρισκόμαστε ακριβώς εδώ. Εγώ έχω φτάσει τρεις φορές σε τελικό, η ομάδα μου δύο και ο Θεός

μάς έδωσε λίγα. Εύχομαι να μας δώσει περισσότερα στο μέλλον», ήταν η κορυφαία ατάκα του.

Για το παιχνίδι σχολίασε: «Νομίζω ότι παλέψαμε και τα τρία σετ και ήμασταν πολύ κοντά στο παιχνίδι. Όμως, πληρώσαμε τα νεκρά διαστήματα και την επιθετική αδυναμία στα τελειώματα των τριών σετ. Φεύγουμε από εδώ κι εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από τα δύο παιχνίδια και νομίζω πως ως ομάδα έχουμε τεράστιες ικανότητας».

Ο ίδιος βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στη Σύρο λέγοντας: «Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα κατάφερε να βρει τον ρυθμό της και να παίξει πάρα πολύ καλά», ενώ στο αν οι παίκτες του... φοβήθηκαν να νικήσουν, απάντησε: «Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Οι αθλητές μου είναι έμπειροι, αλλά ο Ολυμπιακός φάνηκε πιο έμπειρος».

Keywords
Τυχαία Θέματα