«Ο Τοροσίδης καταργεί την Φυσική»

10:55 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Το πέναλτι που... τόλμησε να μην δώσει ο Πέτρος Κωνσταντινέας στον Ολυμπιακό στην περσινή ήττα της ομάδας του λιμανιού στην Ξάνθη απασχολεί ακόμα τον πρώην, πλέον, διαιτητή ο οποίος μίλησε για την επίμαχη φάση υπογραμμίζοντας πως ο Βασίλης Τοροσίδης με τον τρόπο που έπεσε κατήργησε την Φυσική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κωνσταντινέας στον τηλεοπτικό σταθμό της Καλαμάτας "Μεσόγειος TV"
- Για το πέναλτι που δεν έδωσε

στον Τοροσίδη στο περσινό Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-0: "Την έχω δει την φάση εκατό φορές. Υπάρχει τράβηγμα, αλλά ο Τοροσίδης καταργεί την Φυσική. Αντί να πέσει πίσω, πέφτει μπροστά".
- Για όσα επακολούθησαν του συγκεκριμένου αγώνα: "Είχα αποφασίσει να συνεχίσω γιατί δεν έχω ανάγκη κανέναν".
- Για το τι άλλαξε και αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση: "Άλλαξε μια... βόμβα που κατέστρεψε το μαγαζί μου. Έχω μια οικογένεια, ανθρώπους που με αγαπάνε, τους οποίους δεν μπορώ να αφήσω. Δεν θα τους κάνω ήρωες. Αν πω ποιοι το έκαναν χωρίς αποδείξεις, αυτομάτως θα μου κάνουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο κόσμος ξέρει τι γίνεται".
- Για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καλαμάτας, Αριστείδη Σταθόπουλο: "Δεν μπορείς να συνεργάζεσαι με τέτοιους ανθρώπους. Να λέει ότι σε στηρίζει και μετά να σε αδειάζει. Αν θέλετε να ξέρετε εγώ έγινα διεθνής και δεν με βοήθησε κανένας".
- Για τους τηλεκριτικούς διαιτησίας: "Δεν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι. Είναι χειρότεροι από αυτούς που κρίνουν. Έφυγαν νύχτα χωρίς φεγγάρι από το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο του... 1820 που κρυβόντουσαν πίσω από τα στρώματα της γυμναστικής για να περάσουν τα τεστ Κούπερ τελείωσε".

Keywords
Τυχαία Θέματα