Ο Τσίτας, ο Πετρόπουλος, το Φάληρο και ο... Χάρις

09:14 9/3/2013 - Πηγή: AEK365

GOAL

"Χωρίς επίθεση", γράφει η εφημερίδα πως έχει μείνει η ΑΕΚ: "Νοκ άουτ ο Πετρόπουλος, που κινδυνεύει να χάσει και τη Βέροια, εκτός και ο Παυλής. Τον Τσίτα δοκίμασε ο Λίνεν που παραμένει αναποφάσιστος και για το σχήμα και για τα πρόσωπα". Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα του Goal: "Ο Λίνεν ανήκει στην κατηγορία των προπονητών που είναι πολύ βέβαιοι για τις επιλογές τους. Ξέρουν τι θέλουν και

πώς θα το πάρουν από κάθε παιχνίδι. Μόνο που αυτή τη φορά είναι αναποφάσιστος ακόμα και λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Από τη μία τα πολλά και σημαντικά αγωνιστικά ζητήματα που συσσωρεύθηκαν στην ομάδα και από την άλλη ο υψηλός δείκτης δυσκολίας της αναμέτρησης κάνουν τον τεχνικό της ΑΕΚ να ψάχνει καλά για την τελική επιλογή του. Κάτι που φάνηκε και στη χθεσινή προπόνηση, όταν δοκίμασε δύο 11άδες με διαφορετικούς σχηματισμούς.

Η επιλογή που φαίνεται να έχει μικρό προβάδισμα για τον Λίνεν είναι σε 4-5-1, με διάταξη 4-4-1-1. Ο Κωνσταντόπουλος τερματοφύλακας, με τους Τσουκαλά, Τσουμάγκα στα άκρα και τους Κουτρουμπή - Μπουγαΐδη κεντρικό δίδυμο. Οι Φούντας και Κατίδης κάλυπταν τα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τους Φέτση και Ρίκκα δίδυμο αμυντικών μέσων, τον Γκερέιρο σε επιτελικό ρόλο και τον Τσίτα στην κορυφή της επίθεσης. Το δεύτερο πλάνο του Γερμανού είναι 4-4-2 με διάταξη ρόμβου στη μεσαία γραμμή. Η άμυνα παρέμενε απαράλλαχτη, με τον Φέτση να μετατρέπεται σε κόφτη και να καλύπτει το κενό του Μητρόπουλου. Σε αυτόν τον σχηματισμό βρίσκει θέση στην 11άδα ο Κορδέρο ως δεξιός εσωτερικός χαφ, με τον Κατίδη στην αριστερή πλευρά και τον Γκερέιρο επιτελικό. Ο Φούντας επανέρχεται στη θέση που έχει καθιερωθεί το τελευταίο διάστημα, ως παρτενέρ του Τσίτα στην επίθεση".

SPORTDAY

Με τον τραυματισμό του Πετρόπουλου που τον αφήνει εκτός αποστολής ασχολείται η εφημερίδα: "Πετρο - σοκ! Ο Πετρόπουλος χάνει το αυριανό ντέρμπι και ο Λίνεν επιλέγει... Τσίτα", γράφει η εφημερίδα η οποία τονίζει επιπλέον ότι ο Γερμανός είναι μπερδεμένος και αναποφάσιστος για την ώρα με ποιους θα παίξει σε τι διάταξη.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τον Κιθ Χάρις και τα αγωνιστικά ασχολείται η ΩΡΑ σήμερα. Για το πρώτο θέμα σημειώνει: "Ο Κιθ Χάρις στην Αθήνα. Ο Βιντιάδης θέλει να τον φέρει μέχρι την Τετάρτη. Θέλει τον Άγγλο παράγοντα ακόμη και σε συνάντηση με κυβερνητικούς παράγοντες για το θέμα των δόσεων. Αποφασιστικότητα από την πλευρά του για να δηλώσει "παρών" στις 22 Μαρτίου, διαπιστώνουν όσοι του μιλάνε τα τελευταία 24ωρα". Για τα αγωνιστικά η εφημερίδα γράφει: "Δεν θα κωλώσει από τα προβλήματα. Ο Πετρόπουλος εκτός από το Φάληρο, λόγω τραυματισμού, αλλά η Ένωση θα παρατάξει ενδεκάδα με "σφραγίδα" την διάθεση για τρέξιμο και κυνήγι της μπάλας. Φούντας, Γκερέιρο, Κατίδης παίρνουν πάνω τους αύριο το επιθετικό παιχνίδι της Ένωσης".

LIVE SPORT

Ως "έκπληξη" χαρακτηρίζει η εφημερίδα τη χρησιμοποίηση του Θωμά Τσίτα χθες στην προπόνηση της ΑΕΚ με την ομάδα των βασικών ενόψει ντέρμπι: "Σοκ στην ΑΕΚ με Πετρόπουλο - Παυλή που βγήκαν νοκ άουτ, με τον Λίνεν να προχωρά στην έκπληξη Τσίτα που τον ξεκινάει στο Καραϊσκάκη", γράφει η LS.

Keywords
Τυχαία Θέματα