Ο Βάργκας την έστειλε στα ημιτελικά

08:20 18/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στον αγώνα ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κόπα Σουνταμερικάνα, η Ουνιβερσιτάδ της Χιλής επικράτησε της Άρσεναλ Σαραντί με 3-0 και σε συνδυασμό με την νίκη της στο πρώτο παιχνίδι στην Αργεντινή με 2-1 εξασφάλισε την συμμετοχή της στα ημιτελικά. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ουνιβερσιτάδ ήταν ο επιθετικός Εντουάρντο Βάργκας ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και έδωσε την ασίστ για το δεύτερο που σημείωσε ο Φραντσίσκο Κάστρο. Το τελικό 3-0

διαμόρφωσε ο Γκουστάβο Κανάλες δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης με την Ουνιβερσιτάδ να προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Βάσκο Ντα Γκάμα στα ημιτελικά με έπαθλο μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Στον άλλο αγώνα ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα η Λιμπερτάδ παρότι κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 ένα λεπτό πριν το τέλος με τέρμα του Πάμπλο Βελάσκεθ και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στην Λίγκα Ντε Κίτο τελικά αποκλείστηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Στο τελευταίο πέναλτι για την Λιμπερτάδ, ο τερματοφύλακας της Κίτο, Καραμπάλι, απέκρουσε το πέναλτι του Μασιέλ χαρίζοντας στην Λίγκα Ντε Κίτο την πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Βελέζ Σάρσφιλντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα