Ο Βάργκας, το διάλειμμα που τελείωσε και ο καθρέφτης

09:31 19/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σάλιο στον καθρέφτη

Του Ηλία Τομαρά, αρχισυντάκτη του aek365.gr

Αφού διαλύσατε το μαγαζί, πουλήσατε ό,τι μπορούσατε, το κάνατε από σούπερ μάρκετ, μπακάλικο με φακές, ρύζι, φασόλια και διώξατε τους πελάτες τελικά ξεχαρβαλώσατε και τις πόρτες. Όταν λοιπόν οι κλέφτες άρχισαν να σουλατσάρουν και να αρπάζουν ό,τι έχει απομείνει τότε είναι που νιώσατε οργή. Τότε αρχίσατε να φωνάζετε για τη ληστεία που γίνεται σε βάρος μας έστω

και αν εσείς δημιουργήσαμε τις τέλειες συνθήκες και το μαγαζί να βαρέσει φαλημέντο αλλά και να μπαίνουν οι κλέφτες ανενόχλητοι.

Εκεί λοιπόν που έφτασε η κατάσταση, η ΑΕΚ δικαιούται απόλυτα να φωνάζει για το νέο χειρουργείο, η «διοίκηση» όμως όχι γιατί τελικά με το πλάνο της έσπρωξε τους ληστές μέσα στο κατεστραμμένο μαγαζί. Γιατί... πέτυχε να αποτελεί μέρος του προβλήματος και κάτι βλαβερό για την Ένωση.

Καλά είναι τα «φτου» αλλά πριν από την κατάρρευση της ομάδας, που απροστάτευτη κατακρεουργείται από τον κάθε επόπτη ή διαιτητή, θα έπρεπε πρώτα να έχετε κοιτάξει στον καθρέφτη. Εκεί λοιπόν αν παρατηρούσατε προσεκτικά χωρίς τη μάσκα της αδιαφορίας θα εντοπίζατε στο τζάμι, σάλιο. Γιατί ένα «φτου» για την κατάσταση αξίζει και σε εσάς.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ

Τέρμα τα διαλείμματα, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΥΣΗ!

Ο Βάργκας τι θέση παίζει;

Του Αλέξανδρου Λυμπέρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ στο aek365.gr

Ήμουν πάντα της άποψης πως ένας προπονητής, σε μία τέτοια ΑΕΚ, έχει πάντα τη μικρότερη ευθύνη στις αποτυχίες, εφόσον φυσικά δεν προκαλεί το κοινό αίσθημα. Ο Νίκος Κωστένογλου το έκανε αρκετές φορές, όμως πίστευα ότι ακόμα ψαχνόταν, όταν δεν γνώριζε καλά την ομάδα, ενώ στη συνέχεια είχε πολλούς τραυματισμούς. Έκανα μέγα λάθος και φάνηκε ξεκάθαρα τόσο με την Ξάνθη, όσο και χθες με τον ΠΑΟΚ. Και στα δυο αυτά ματς είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, όμως αποτέλεσμα δεν πήρε. Ούτε στο θεωρητικά εύκολο παιχνίδι με την Σκόντα, ούτε στο δύσκολο της Τούμπας. Για να είμαι ειλικρινής, ακόμα περιμένω να δω που έχει πάρει αποτέλεσμα ο προπονητής της ΑΕΚ και γιατί θεωρείται ακόμα επιτυχημένος. Παρατηρώ την βαθμολογία του πρωταθλήματος και στην ανάγνωση των ομάδων που βρίσκονται από τη μέση και πάνω, με μοναδική εκκρεμότητα τον Εργοτέλη (που παίζουμε το Σάββατο), δεν έχει κερδίσει καμία ομάδα, ενώ έχει κάνει και το μέγα... δώρο στην Δόξα.

Δεν θα ασχοληθώ με τη διαιτησία, που αναγνωρίζω πως μας έχει «σφάξει». ΑΕΚ είσαι όμως βρε αδερφέ, χρειάζεσαι το 50-50 για να κερδίσεις στην έδρα σου τέτοιους αντιπάλους; Άκουσα επίσης με προσοχή τις δηλώσεις του, μετά την Τούμπα αλλά και μετά το ματς με την Ξάνθη, εκεί που προσπάθησε να προστατέψει τον εαυτό του με την ακατανόητη, μη χρησιμοποίηση του Βάργκας. Και αν στο παιχνίδι με την ακριτική ομάδα είχαν κάποια βάση (κάποια βάση γιατί και εκεί χωράει μεγάλη κουβέντα) τα λεγόμενά του, χθες υποστήριξε ότι η αναγκαστική αλλαγ

Keywords
Τυχαία Θέματα