Ο Ομπάμα αστειεύεται με επιτυχία! (VIDEO)

17:50 28/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μπαράκ Ομπάμα που ποτέ δε χάνει το χιούμορ του δεν έχασε την ευκαιρία να προκαλέσει την αντιπολίτευση σ το ετήσιο δείπνο των διαπιστευμένων ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο.

Ο Ομπάμα αστειεύτηκε, μιλώντας για την επανεκλογή του και το γεγονός ότι κοιτάζοντας τον εαυτό του στον καθρέφτη και βλέπει πως τα μαλλιά του αρχίζουν και ασπρίζουν. «Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν είμαι πια ο ένθερμος νεαρός σοσιαλιστής μουσουλμάνος που ήμουν. Ο καιρός περνάει. Γκριζάρω», είπε πειράζοντας ορισμένους

υπερσυντηρητικούς Αμερικανούς για τις πεποιθήσεις τους.

Στη συνέχεια, έδειξε μοντάζ φωτογραφιών του με φράντζα, όπως αυτή της συζύγου του την ημέρα της ορκωμοσίας!

Ο Μπαράκ Ομπάμα άσκησε κριτική στον δισεκατομμυριούχο Σέλντον Αντελσον που ξόδεψε μια περιουσία (100 εκατομμύρια δολάρια) για να στηρίξει τον Μιτ Ρόμνεϊ και άλλους ρεπουμπλικανούς υποψήφιους στην προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του 2012, όπως και μεγάλα μέσα ενημέρωσης και αρκετά μέλη του Κονγκρέσου.

Αργότερα μιλώντας σε άλλο τόνο, εξήρε το ρόλο των μέσων ενημέρωσης και αυτό των πρώτων ανθρώπων που έσπευσαν να βοηθήσουν στα σημεία των επιθέσεων του μαραθωνίου της Βοστώνης και εκεί όπου σημειώθηκε η έκρηξη του εργοστασίου λιπασμάτων στο Τέξας στα μέσα Απριλίου και απέτισε φόρο τιμής στα θύματα.

Φέτος παρόντες στο δείπνο αυτό ήταν ο νοτιοκορεάτης ράπερ Psy, η Μπάρμπρα Στράιζαντ, οι αστέρες του Χόλιγουντ Μπράντλεϊ Κούπερ, Κέβιν Σπέισι, Μάικλ Ντάγκλας, Νικόλ Κίντμαν και Ντάνιελ Ντέι-Λιούις, οι σκηνοθέτες Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τζορτζ Λούκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα