«Όχι» του Κωστένογλου στη φυγή Μανωλά!

16:02 29/2/2012 - Πηγή: AEK365

Σαν κεραυνός έπεσε στα... αυτιά του Νίκου Κωστένογλου η είδηση ότι ο Κώστας Μανωλάς οδεύει προς Ουκρανία ΤΩΡΑ! Ο προπονητής ενημερώθηκε από τον Ανδρέα Δημητρέλο για το ενδιαφέρον της Ντνιέπρ και ρωτήθηκε αν συμφωνεί με αυτή την προοπτική. Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: "Όχι"! Ο προπονητής και πριν ένα μήνα όταν ο Αδαμίδης με τον Κασνακίδη πίεζαν τον Μανωλά να πάει στην Έβερτον, είχε τονίσει πως μία τέτοια απώλεια τη δεδομένη χρονική στιγμή κι ενώ νωρίτερα η ΑΕΚ είχε χάσει και τον Χουάν Κάλα θα ήταν καταστροφική

για την ομάδα, αφού ξεμένει από αμυντικούς.

Μέσα σε αυτό τον μήνα είδε και στην πράξη ο προπονητής το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στην άμυνα, αφού ο Μπουγαϊδης όλο αυτό το διάστημα είναι τραυματίας, ο Δέλλας δεν αντέχει σερί παιχνίδια και υπερβάλλει εαυτό, ενώ ο Χέλγκασον δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Κι όλα αυτά ενώ υπήρχε ο Μανωλάς στο ρόστερ.

Κάθετα αρνητικός λοιπόν είναι και τώρα, περισσότερο από ποτέ, ο Κωστένογλου στην πώληση Μανωλά τούτη τη στιγμή και το τόνισε στον Δημητρέλο.
Σε αυτή την ΑΕΚ όμως του "κάνω ό,τι θέλω" και που όλα ξεπουλιούνται μάλλον η άποψη του προπονητή περνά σε δεύτερη (για να μην πούμε τρίτη) μοίρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα