Οδυνηρή «γκέλα» για Ντόρτμουντ

18:31 11/12/2011 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ»

Την ευκαιρία να περάσει στην 1η θέση της Γερμανίας έχασε η Ντόρτμουντ, αφού αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Καϊζερσλάουτερν στο «Σίγκναλ Ιντρούνα Παρκ» για την 16η Αγωνιστική, έχοντας τέσσερα δοκάρια μένωντας στους τριάντα ένα βαθμούς. Η Καϊζερσλάουτερν απείλησε στο 10' όταν ο Τίφερτ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά

για τον Ντικ, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Φαϊτενφέλερ έδιωξε σε κόρνερ. Η Ντόρτμουντ απάντησε στο 13' όταν ο Γκουντογκάν τροφοδότησε την Λεβαντόφσκι που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τραπ. Η Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα στο 26' όταν Γκουντογκάν και Γκροσρόις συνδυάστηκαν όμορφα και ο δεύτερος πάσαρε στον Καγκάβα, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0. Η Καϊζερσλάουτερν «άγγιξε» την ισοφάριση στο 35' όταν ο Σαχάν τροφοδότησε τον Κουεμάχα, ο οποίος σούταρε από την μικρή περιοχή αλλά ο Σαντάνα έδιωξε προ της τελικής γραμμής. Η Ντόρτμουντ «φλέρταρε» με το δεύτερο γκολ στο 48' όταν ο Ντα Σίλβα εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά για τον Χούμελς, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Τράπ. Οι πρωταθλητές συνέχισαν να πιέζουν και απείλησαν στο 55' όταν ο Καγκάβα τροφοδότησε τον Μπλατσικόφσκι, ο οποίος πλάσαρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι κόντρα στην ροή του αγώνα ισοφάρισαν στο 60' όταν ο Σαχάν έκλεψε την μπάλα από τον Πίζτσεκ και με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Φαϊτενφέλερ. Η Ντόρτμουντ ήταν άτυχη στο 71' αφού η κεφαλιά του Χούμελς, μετά από το φάουλ του Γκέτσε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι πρωταθλητές ήταν άτυχοι ξανά στο 79' όταν ο Γκροσρόις σέντραρε για τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Τραπ. Η Καϊζερσλάουτερν ήταν τυχερή και στο 82' αφού ο Γκουντογκάν πάσαρε στον Γκέτσε, ο οποίος με σουτ από την μικρή περιοχή σημάδεψε το αριστερό δοκάρι με την Ντόρτμουντ να έχει τέσσερα δοκάρια, όμως το 1-1 παρέμεινε.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Φαϊτενφέλερ, Πίζτσεκ, Σαντάνα, Χούμελς, Σμέχλερ (78' Οβομογέλα), Γκουντογκάν, Ντα Σίλβα (73' Πέρισιτς), Μπαλατσικόφσκι (66' Γκέτσε), Καγκάβα, Γκροσρόις, Λεβαντόφσκι.

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Τραπ, Ντικ, Άμπελ, Ρόντνει, Μπουγκέρα, Κίρτς (51' Σέχτερ), Ντε Βιτ (83' Πέτσος), Σαχάν, Τίφερτ, Φορτούνης, Κουεμάχα (78'Νέμετς).

Keywords
Τυχαία Θέματα