Οι Ανδαλουσιάνοι απειλούν Ρεάλ-Μπάρτσα

18:21 16/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μόνο εύκολο έργο δεν έχουν σε αυτή την 27η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, η «βασίλισσα» που βρίσκεται στην κορυφή της Λα Λίγκα με +10 απο τους «Μπλαουγκράνα» φιλοξενεί την Μάλαγα, η οποία φέτος τα πάει εξαιρετικά και βρίσκεται στην 4αδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που θα αντιμετωπίσει στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ τον ΑΠΟΕΛ θέλει φυσικά μόνο τη νίκη απέναντι στους Ανδαλουσιανους για να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο.

Απο την μεριά της η Μπαρτσελόνα

του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ακόμα πιο δύσκολη αποστολή αφού ταξιδεύει στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» για να παίξει με την Σεβίλλη. Για τους «Μπλαουγκράνα» το «τρίποντο» είναι μονόδρομος ωστόσο η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι σκληρός αντίπαλος στην έδρα της. Η «Μπάρτσα» που παραμένει 10 βαθμούς πίσω απο την πρώτη θέση και την Ρεάλ, στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει με την Μίλαν.

Απο εκεί και πέρα, η 3η της βαθμολογίας Βαλένθια που συνεχίζει και στο Γιουρόπα Λιγκ αφού πέταξε εκτός εύκολα την Αϊντχόφεν πάει να παίξει στο «Σαν Μαμές» με την Μπιλμπάο. Φυσικά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, με τους Βάσκους να βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση. Η Μπιλμπάο πέρασε στην επόμενη φάση του Europa League, αφού απέκλεισε την Γιουνάιτεντ με δύο νίκες.

Ισπανία, Λα Λίγκα 29η αγωνιστική

Σαββατο 17.03.2012

Γρανάδα-Χιχόν

Σαραγόσα-Οσασούνα

Χετάφε-Σοσιεδάδ

Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα

Βαγιεκάνο-Μπέτις

Κυριακή 18.03.2012

Λεβάντε-Βιγιαρεάλ

Μαγιόρκα-Ατλέτικο Μαδρίτης

Μπιλμπάο-Βαλένθια

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάλαγα

Δευτέρα 19.03.2012

Εσπανιόλ-Σανταντέρ

Keywords
Τυχαία Θέματα