Οι ατάκες των αποδοκιμασιών…

00:00 24/10/2011 - Πηγή: AEK365

Όπως σας ενημερώσαμε από το aek365.gr, περίπου 50 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» και περίμεναν την αποστολή της ομάδας για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες που έχασαν από τον ΟΦΗ με 3-1. Μόλις βγήκαν οι πρώτοι άνθρωποι της ΑΕΚ από το πούλμαν άρχισαν τα πρώτα ειρωνικά χειροκροτήματα από πλευράς των Ενωσιτών, που ήταν σε απόσταση

μια και υπήρχαν ήδη τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ για την προστασία της αποστολής της ΑΕΚ.

Αυτοί που τα άκουσαν ήταν οι Καράμπελας και Χοσέ Κάρλος για την αποψινή τους κακή εμφάνιση, ενώ προς Δέλλα και Λυμπερόπουλο είπαν κάποιοι ότι «αν δεν μπορείτε σταματήστε το ποδόσφαιρο τώρα» με τον «Τράι» να κοντοστέκεται για λίγο, αλλά να μην δίνει συνέχεια σε ότι άκουσε. Εντονα παράπονα υπήρχαν και προς Καφέ και Γκέντσογλου, ενώ προς το μέρος των οπαδών για να τους ηρεμήσουν πήγαν οι Δημητριάδης και Κασνακίδης δίχως να καταφέρουν και… πολλά αφού ήταν εξαγριωμένοι.

Τέλος, μαζί με αρκετά ειρωνικά χειροκροτήματα προς τους ποδοσφαιριστές ακούστηκαν και ατάκες του τύπου «Μας κάνατε πάλι περήφανους…», «Ελάτε να μας κοιτάξετε στα μάτια ρε…», «Δεν κάνετε για την ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα