Οι… ατρόμητοι και ο ΠΑΣ

08:35 7/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Θα είναι "ατρόμητοι" με την ΑΕΚ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία ασχολείται με το διπλό του Άρη απέναντι στον Ατρόμητο: «Ο Άρης με μισή ομάδα και 17 αγώνες χωρίς νίκη, χωρίς και τον Αγκάνθο λόγω αποβολής από το 20', κέρδισε 1-0 μέσα στο Περιστέρι!». «Παρά τον παίκτη λιγότερο, στο β΄μέρος οι Αρειανοί μεταμορφώθηκαν σε «Μπαρτσελόνα», έμπαιναν όποτε ήθελαν στην περιοχή και στο 82' μετά από περίπατο ανάμεσα στα μπακ του Ατρομήτου έβαλαν το

γκολ και πήραν το πρώτο διπλό της χρονιάς!». «Συγκλονιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα και είναι βέβαιο πως ο Ατρόμητος θα φροντίσει να μην κάνει και δεύτερο κακό παιχνίδι στην έδρα του, την τελευταία αγωνιστική με την ΑΕΚ. Θα δουν τα λάθη τους και θα βελτιωθούν». Όσον αφορά τα αγωνιστικά της ΑΕΚ, η εφημερίδα σχολιάζει μεταξύ άλλων με τίτλο: «Τι... δεν καταλαβαίνεις;», ότι: «ο Έβαλντ Λίνεν εξακολουθεί να προβληματίζεται αν θα βάλει αριστερά τον Γκερέιρο ή τον Ανάκογλου, ενώ έχουν δει και οι τυφλοί τι έγινε όσες φορές έβαλε τον Βραζιλιάνο στη γραμμή».

SPORTDAY

«ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία ασχολείται με τα αγωνιστικά θέματα και συγκεκριμένα τονίζει: «Με 4-2-3-1 θα πάει στα Γιάννενα ο Λίνεν που χωρά στην 11άδα τους Γκερέιρο, Ανάκογλου και ανεβάζει ψηλά τον Βλάχο».

GOAL NEWS

«ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ», αναφέρει το Goal, που ασχολείται με όσα έλεγε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την ΑΕΚ, στο περιθώριο της παρουσίας του στην κηδεία του Πέτρου Θεοδωρίδη.

LIVE SPORT

«Με Βλάχο δεξί χαφ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία προσθέσει εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα: «Μέσα ο Τσουμάγκας, νοκ άουτ ο Μπουγαϊδης».

Keywords
Τυχαία Θέματα