Οι μπουλντόζες και το πρωτόγνωρο ταξίδι

08:14 3/9/2013 - Πηγή: AEK365

Οι εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου και η κλήρωση των ομίλων της Football League 2' είναι τα θέματα που κυριαρχούν στο σημερινό "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Μπουλντόζες το Φλεβάρη" γράφει στο κεντρικό της τίτλο η εφημερίδα και αναφέρει: "Αυτός είναι ο στόχος βάσει του οποίο προχωράνε οι προετοιμασίες για το πλάνο του γηπέδου σε όλα τα επίπεδα. Όπως σε όλα τα σοβαρά πρότζεκτ

τέθηκε μια ημερομηνία πάνω στην οποία δουλεύουν οι πάντες και η οποία σηματοδοτεί τη χρονική περίοδο που ο Δημήτρη Μελισσανίδης θέλει να δει να ξεκινούν οι εργασίες για το Ναό". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα τονίζει ότι σε καλό δρόμο βρίσκεται η μεταγραφή του Κουρμπέλη από τη στιγμή που δεν ήρθε πρόταση από το εξωτερικό. Για το σύστημα με το οποίο θα αγωνίζεται η ΑΕΚ η "Ώρα" γράφει πως ο Δέλλας κατέληξε στο 4-2-3-1 και προχωράει σε ξεκαθάρισμα του ρόστερ.

SPORTDAY

ΑΕΚ... παντού, γράφει η εφημερίδα και αναφέρεται στην κλήρωση της Football League 2'. H Sportday παρουσιάζει τους αντιπάλους της Ένωσης. Από εκεί και πέρα φιλοξενείται ένα θέμα με ανάλυση για τη μείωση που θα γίνει στο ρόστερ και τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την Ένωση και θα δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

GOAL NEWS

Για πρωτόγνωρο ταξίδι μιλάει το Goal αναφερόμενο στα παιχνίδια που έχει να δώσει η ΑΕΚ στη Football League 2'. H εφημερίδα παρουσιάζει τους αντιπάλους της Ένωσης και αναλύει το πρόγραμμα τονίζοντας πως η πρεμιέρα θα γίνει στην Μάνδρα απέναντι στην τοπική ομάδα.

LIVE SPORT

"ΑΕΚ παντού" έχει τίτλο και η Live Sport. "Από Μάνδρα μέχρι Ζωνιανά και από Πέραμε μέχρι Νάξο το ταξίδι στη Γ' Εθνική" γράφει χαρακτηριστικά. Από εκεί και πέρα σύμφωνα με την εφημερίδα η Ένωση θα φουλάρει για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού. Τέλος αποκαλύπτει πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Keywords
Τυχαία Θέματα