Οι δύο λόγοι της δοκιμής Σταθάκη – Τζανετόπουλου

12:51 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

Με βάση τη χθεσινή δοκιμή του Τραϊανού Δέλλα, ο προπονητής προσανατολίζεται να ξεκινήσει ως κεντρικό βασικό αμυντικό δίδυμο την Κυριακή, στο πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ, με τον Μανδραϊκό στη Φυλή τους Σταθάκη και Τζανετόπουλο. Πρόκειται για μία απόφαση που δείχνει κάποια πράγματα... Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως από τα 9 φιλικά που έχει δώσει η ΑΕΚ οι Τζανετόπουλος και Σταθάκης έχουν παίξει μαζί, στο κέντρο άμυνας, ΜΟΝΟ 62 λεπτά στο φιλικό με τον Ιωνικό το Σάββατο και μάλιστα

χωρίς να τα πάνε καλά! Κι όμως στην ουσία ο Δέλλας αναγκάζεται να τους επιλέξει ως πρώτη του επιλογή, για δύο βασικούς λόγους: Ο πρώτος έχει να κάνει με την ετοιμότητα του Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός δεν δείχνει ακόμη έτοιμος στο 100% από άποψης φυσικής κατάστασης και υπάρχει φόβος ακόμη και τραυματισμού, αν ζοριστεί ο οργανισμός του. Αν ήταν καλά ο Μπρούνο θα ξεκινούσε... Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τον Τσούπρο. Ο Δέλλας ήλπιζε πως ο νεαρός αμυντικός από το ξεκίνημα φέτος και με βάση την περσινή του εικόνα, θα έδειχνε καλύτερος. Ως τώρα όμως, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Ο Τσούπρος δείχνει να θέλει χρόνο, δείχνει ανέτοιμος, έξω από τα νερά του και αποτελεί είδηση πως χάνει τη θέση του στο βασικό σχήμα από τον Άνταμ Τζανετόπουλο, για τον οποίο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας λεγόταν ότι μπορεί να πάει ακόμα και δανεικός.

Η ΑΕΚ έχει την ατυχία να βρίσκει όλα της τα στόπερ σε κακό φεγγάρι και φυσικά το προβληματισμένος για την ώρα τεχνικό τιμ ελπίζει σε αλλαγή του αμυντικού σκηνικού με τον καιρό. Το θέμα είναι: τώρα τι γίνεται; Σταθάκης και Τζανετόπουλος δείχνουν σύμφωνα με τη χθεσινή δοκιμή (δεν αποκλείεται ο Δέλλας να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα στις προπονήσεις που απομένουν μέχρι το ματς) τα φαβορί για να πάρουν το βάφτισμα του πυρός, όντας σε... καλύτερη κατάσταση από τους υπολοίπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα