Οι έδρες… δείχνουν νίκη

21:36 20/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΠΑΟΚ το Νέο Πανιώνιο ενόψει της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει πως ο παράγοντας «έδρα» είναι σημαντικός και για τους δύο συλλόγους αφού έχουν καταφέρει να αποσπάσουν σημαντικές νίκες. Οι Θεσσαλονικείς θα επιδιώξουν τη νίκη προκειμένου να διατηρηθούν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ ενώ οι Αρκάδες «κυνηγούν» τη νίκη που θα τους «απομακρύνει» κι άλλο από την ζώνη υποβιβασμού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΣ

ΓΙΑΝΝΙΝΑ (17:15/aek365.gr/NS3)

Αναμέτρηση «ζωτικής» σημασίας είναι εκείνο ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Αρκάδες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη με σκοπό να απομακρυνθούν όσο περισσότερο γίνεται από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά οι Γιαννιώτες επιθυμούν και εκείνοι το «τρίποντο» προκειμένου να βγουν από τις θέσεις που οδηγούν στο κατώτερο πρωτάθλημα της Football League. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έχει δείξει πως εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον παράγοντα «έδρα» κάτι που δυσκολεύει το έργο του «Άγιαξ της Ηπείρου» ο οποίος έχει δείξει ότι προβληματίζει αρκετά με την εικόνα του μακριά από τους «Ζωσιμάδες».

Οι αποστολές τω δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Μπαντής, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Χουανίτο, Ουσέρο, Λαδάκης, Αλβάρες, Ράγιος, Έγκον, Χούλι, Σολάκης, Μπακασέτας, Περόνε

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ταμπάσης, Ντάσιος, Πάντος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Οικονόμου, Ζαραδούκας, Πατσατζόγλου, Λίλα, Βίλα, Σκούφαλης, Μπεσέρα, Κυριάκος, Τζάνης, Γεωργίου, Γιάκος και Μπακαγιόκο.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (19:30/aek365.gr/NS1)
ΠΑΟΚ και Νέος Πανιώνιος αναμετρούνται στην Τούμπα για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και ο καθένας θέλει τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να παραμείνουν σε υψηλή βαθμολογική θέση. Ενώ ο Νέος Πανιώνιος που είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τη νίκη του επί του Παναιτωλικού θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη μέσα στην Τούμπα για να αναρριχηθεί στην βαθμολογία.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Ρόβας, Κουλουχέρης, Σιόβας, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Αμπντουλάγιεφ, Ομο, Σταυροθανασσόπουλος, Πετκάκης, Αυλωνίτης, Σιδεράκης, Σταματής, Μπούζας, Ντούνης, Κούρος, Ρόκας, Μιχαηλίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα