Οι εφημερίδες για την ΑΕΚ

09:50 12/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ώρα των Σπορ: Τ-ώρα να απολαύσουμε την ΑΕΚ... και για οτιδήποτε χρειαστεί, είναι σίγουρο πως θα γίνει τον Γενάρη. Μια χαρά στρωμένη ομάδα με αρκετά αξιόλογους και σοβαρούς παίκτες έχει επιτέλους (μετά από χρόνια) η Ένωση. Από τη στιγμή που δεν βρέθηκε κάτι εξαιρετικό, καλώς δεν προχώρησε η ΑΕΚ σε άλλη μεταγραφή, αφού δεν πρέπει να αδικηθεί και να «καεί» κανείς από το υπάρχον ρόστερ. Εκπνέει σήμερα η προθεσμία και για τους ελεύθερους. Πολύ μεγάλη

έκπληξη, αν γίνει κάποια κίνηση την τελευταία στιγμή.

Νίκες και θέαμα παντού... Αυτός είναι ο στόχος και απόψε (18:00) στην Άμφισσα, στη ρεβάνς του 4-0 με τον Φωκικό. Κορδέρο, Μπρέσεβιτς και Σοϊλέδης, έμειναν εκτός αποστολής. Με Πλατέλλα, Μπαρμπόσα και Αραβίδη στην επίθεση η Ένωση.

Σε πλήρη εξέλιξη οι δράσεις για τους Αετούς.

«Αποκαλυπτήρια» για τη νέα ΑΕΚ. Το πρώτο φιλικό της χρονιάς για την ανδρική ομάδα βόλεϊ που αντιμετωπίζει σήμερα (15:30) στη Γλυφάδα τον Παναθηναϊκό.

Η Βασίλισσα επιστρέφει σε κλήρωση της Α1 ύστερα από τέσσερα χρόνια. Στο αμερικάνικο κολέγιο στις 22 Σεπτεμβρίου (19:30), σε απευθείας μετάδοση από τη Nova.


Sportday: Βλαχομήτρος-Τσέλιος: New kids on the block!

Goal: Μάνταλος και στα επίσημα. Κόντρα στον Φωκικό (6 μ.μ., ΟΤΕ Sport 4) το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι.

Live Sport: Από Γενάρη... καλοκαίρι. Η ΑΕΚ προχωράει ως έχει μέχρι το 2014, αλλά ξεκινάει σκάουτινγκ ενόψει... Σούπερ Λίγκας και ψάχνει ένα «κανόνι»! Σοβαρότητα με Φωκικό. Θέμα: Το παρασκήνιο της υπόθεσης «Φετφατζίδης».

Keywords
Τυχαία Θέματα