Οι Έλληνες στην Ευρώπη

23:02 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Οι Έλληνες διεθνείς διαιτητές στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της εβδομάδας (ανά διοργάνωση):

Champions League

Την Τετάρτη 5/12, ο διεθνής διαιτητής Νώντας Γεροθόδωρος θα είναι Β' διαιτητής στον αγώνα TRENTINO Diatec (ITA) - TOURS VB (FRA) για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Champions League Ανδρών.

Την Τετάρτη 5/12, ο διεθνής διαιτητής Βασίλης Ράπτης θα είναι Α' διαιτητής στον αγώνα Budvanska Rivijera BUDVA (MNE) - Jihostroj CESKE BUDEJOVICE (CZE) για την 5η αγωνιστική

του 2ου ομίλου του Champions League Ανδρών.

Την Τετάρτη 5/12, ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Καραμπέτσος θα είναι Β' διαιτητής στον αγώνα Dinamo Romprest BUCURESTI (ROU) - ASPTT MULHOUSE (FRA) για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Champions League Γυναικών.

CEV Cup

Την Τετάρτη 5/12, ο διεθνής διαιτητής Γιάννης Ιωαννίδης θα είναι Α' διαιτητής στον αγώνα Maliye Milli Piyango ANKARA (TUR) - Schelde-N. Precura ANTWERP (BEL) για τη φάση των 8 του CEV Cup Ανδρών.

Challenge Cup

Αύριο Τρίτη 4/12, ο διεθνής διαιτητής Αλέξανδρος Μυλωνάκης θα είναι Α' διαιτητής στον αγώνα CSKA SOFIA (BUL) - Dukla LIBEREC (CZE) για τη φάση των 32 του Challenge Cup Ανδρών.

Την Τετάρτη 5/12, ο διεθνής διαιτητής Σωτήρης Δεληκωστίδης θα είναι Α' διαιτητής στον αγώνα Unirea DEJ (ROU) - Vojvodina NS Seme NOVI SAD (SRB) για τη φάση των 32 του Challenge Cup Ανδρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα