Οι... επιστήμονες, το σοκ και το νέο ταξίδι

08:41 7/1/2012 - Πηγή: AEK365

Με ιδιαιτέρως καυστικό τρόπο υποδέχθηκαν οι εφημερίδες (οπαδικές και μη), την παρουσία του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού, στο -έως και χθες- καθοριστικό μίτινγκ του Βασίλη Ξενιάδη, με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ. Δημοσιεύματα αναφέρουν οτι, πλέον, η ΑΕΚ

εναποθέτει τις ελπίδες της στο αραβικό ενδιαφέρον, με τον Σταύρο Αδαμίδη, να ετοιμάζεται άμεσα, για νέο καθοριστικό ταξίδι.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΕΚ πάνω απ' όλα", είναι ο κεντρικός αγωνιστικός τίτλος που επιλέγει η εφημερίδα, για την ανάμέτρηση της Λιβαδειάς, παροτρύνοντας του παίκτες "ν' αφήσουν για 90 λεπτά τα προβλήματα στην άκρη".
'Μακριά από την ΑΕΚ", είναι η ξεάκαθαρη θέση για τον Βασίλη Ξενιάδη, μετά τη χθεσινή εξέλιξη και την εμφάνιση Σαλιαρέλη, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του Χάρη Οικονομόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες: "ακόμα σκέφτεται αν έχι λεφτά"...
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποκλειστικές δηλώσεις του Γεράσιμου Έρτσου, του αρχιτέκτονα που "σήκωσε" τη Σκεπάστή, σύμφωνα με τις οποίες: "Βρήκα λεφτά για το γήπεδο"!
Οι δηλώσεις Κωστένογλου, ένα θέμα για τη συμπεριφορά της διαιτησίας στον πρώτο γύρο, σε βάρος της ΑΕΚ, αλλά και οι προαναγγελίες, σε μπάσκετ και ερασιτεχνικά τμήματα, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Όλα ή τίποτα", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που προαναγγέλει νέο ταξίδι Αδαμίδη, στην Αραβία, κάνοντας λόγο, πέραν την υπόθεσης Βλάχου, για "πριγκιπικό ενδιαφέρον, που ξεπερνά σε δυνατότητες αυτό του ΠΑΟ".
"Σοκ με Σαλιαρέλη, ο Ξενιάδης εμφανίστηκε στη συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του ΟΣΦΠ, αφήνοντας άναυδο τον πρόεδρο της ΑΕΚ", είναι η αναφορά στις χθεσινές εξελίξεις.
"Νίκη, ανάσα και ελπίδα", ο τίτλος για την αναμέτρηση της Λιβαδειάς, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του Παναμέζου Σεγούντο, που αποκαλύπτει ότι έρχεται στην Ελλάδα για την ΑΕΚ.

SPORTDAY
"Με εγγυητή τον Σαλιαρέλη εμφανίστηκε ο Ξενιάδης, ζητώντας την ΠΑΕ ΑΕΚ, που πλέον συνομιλεί με... Επιστήμονες", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, για τις εξελίξεις στην Ένωση. Δηλώσεις του Ξενιάδη στην εφημερίδα, για τη "φιλία και το συνεταιρισμό με τον Σαλιαρέλη, τον έμμισθο Αδαμίδη και τον εξαφανισμένο Παπά" και ρεπορτάζ με τίτλο: "έξωση και φέσι", για τα γραφεία στο Πέραμα, που... άδειασε ο Ξενιάδης τον Μάρτιο του 2010.

GOAL NEWS
"Βρε ουστ", είναι ο βασικός τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. "Ανήμερα των Φώτων, η ΑΕΚ είδε το... φως το αληθινό, για τον Βασίλη Ξενιάδη, ο οποίος στη συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη, συνοδευόμενος από τον... Βασιλιά των ρουμπινιών, Αργύρη Σαλιαρέλη".
"Ψάχνει το φιλί της ζωής στη Λιβαδειά", για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα