«Οι φανέλες δεν κερδίζουν μόνες τους»

17:45 7/10/2011 - Πηγή: AEK365

O Αθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο (8/10) εκτός έδρας τον Άρη (16:00) και θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του εντός συνόρων το οποίο κρατάει εδώ και τρία χρόνια. Η Όλγα Χατζηνικολάου μίλησε για το ματς με τις «κίτρινες» και παραδέχτηκε πως χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση.

«H αλήθεια είναι πως το πρωτάθλημα είναι υποβαθμισμένο σε σχέση με το περσινό, αλλά δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Ειδικά όταν παίζουμε εκτός έδρας με μια ομάδα όπως ο Άρης. Χρειάζεται να μπούμε στο παιχνίδι και να έχουμε συγκέντρωση

απο το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς και αυτό γιατί οι... φανέλες δεν κερδίζουν μόνες τους. Σίγουρα μας λείπει η Ευρώπη καθώς δίναμε πολύ δυνατά ματς μέσα στην εβδομάδα και εμφανιζόμασταν ακόμη πιο έτοιμες στο πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ πως δεν πρέπει να χαλαρώσουμε στιγμή παρά την έλλειψη αυτών των σπουδαίων αγώνων.

Ο Αθηναϊκός έχει ως στόχο την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες παίρνει μέρος, οπότε παιχνίδια όπως αυτά με τον Άρη θα πρέπει να τα κερδίζει για να φτάσει τους στόχους του. Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δεν γνωρίζω ακριβώς πως θα εμφανιστεί ο Άρης μιας και δεν ξέρω αν θα παίξουν ή όχι οι ξένες, αλλά αυτό εμείς δεν πρέπει να το κοιτάμε. Θα πρέπει να μπούμε στο παρκέ, να επιβάλλουμε τους κανόνες μας και να κάνουμε το παιχνίδι, ανεξάρτητα με το πως θα εμφανιστεί ο αντίπαλος μας».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα