Οι Ιταλοί ίσως να μην είναι τόσο προικισμένοι...

20:19 29/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στο μυαλό των περισσότερων γυναικών οι Ιταλοί είναι από τους πιο καυτούς άντρες του πλανήτη με έντονο σεξουαλικό ταπεραμέντο. Οπως φαίνεται ομως οι ίδιοι οι Ιταλοί μάλλον δεν έχουν και πολλή αυτοπεποίθηση για το... μέγεθός τους καθώς σύμφωνα με κορυφαίο πλαστικό χειρούργο της χώρας όλο και πιο πολλοί καταφεύγουν σε εγχειρίσεις επιμήκυνσης του πέους.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Αλεσάντρο Λιτάρα, διευθυντη της Ανδρολογικής Κλινικής του Μιλάνο, αυτού του είδους οι εγχειρίσεις

αυξάνονται κατά 25% κάθε χρόνο στην Ιταλία.

Οι περισσότεροι άντρες που επιλέγουν να επιμηνύκουν το πέος τους είναι ηλικίας 30 με 50 ετών και το κόστος της εγχείρισης κυμαίνεται από 3 έως 9 χιλιάδες ευρώ. Σύμφωνα με τον κ. Λιτάρα, οι περισσότεροι ασθενείς του δεν θέλουν να βρουν νέες συντρόφους, μιας και είναι παντρεμένοι, αλλά αισθάνονται μειονεκτικά μπροστά τις τόσες εικόνες του τέλειου αντρικού σώματος που προβάλλονται συνεχώς στα μίντια.

Ωστόσο, όπως λέει πολλές φορές έχει απορρίψει ασθενείς καθώς είχαν ένα απόλυτο φυσιολογικό μέγεθος και δεν χρειάζονταν καμία εγχείριση, ενώ κάποιοι άλλοι φαίνεται να έκρυβαν πίσω από αυτό ψυχολογικά προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα