Οι Λέικερς νικάνε και χωρίς Κόμπι, προπονητή

10:12 14/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής τους, Μάικ Μπράουν, έφυγε εσπευσμένα πριν το τζάμπολ λόγω προσωπικού προβλήματος, ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν με πολιτικά λόγω τραυματισμού αλλά παρόλα αυτά, οι Λος Άντζελες Λέικερς κέρδισαν τους Ντένβερ Νάγκετς με 103-97 στο "Staples Center" εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την είσοδο στα πλέι οφ. Ο Άντριου Μπάινουμ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 30 πόντους ενώ ο Ματ Μπαρνς πέτυχε 24 πόντους σημειώνοντας ρεκόρ για φέτος. Ο Μίλερ με 20 πόντους ήταν ο καλύτερος των Ντένβερ Νάγκετς με τον Κώστα

Κουφό σε 7 λεπτά συμμετοχής να πετυχαίνει 2 πόντους και να κάνει και 1 τάπα.

Μετά την ήττα από τους Σικάγο Μπουλς στην παράταση, οι Μαϊάμι Χιτ ξέσπασαν στους Σάρλοτ Μπόμπκατς τους οποίους κέρδισαν με 105-82. Οι πρωταθλητές Ανατολής αγωνίστηκαν χωρίς τους τραυματίες Ουέιντ, Χάσλεμ και Μίλερ με τον Λεμπρόν Τζέιμς να πετυχαίνει 19 πόντους σε 29 λεπτά συμμετοχής. Ο Μπράουν με 21 πόντους ξεχώρισε από τους Μπόμπκατς.

Η Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, δίχως να δυσκολευτεί, επικράτησε των Σακραμέντο Κινγκς με 115-89 με τον Κέβιν Ντουράντ να πετυχαίνει 29 πόντους και να μαζεύει και 9 ριμπάουντ. Από τους Σακραμέντο Κινγκς, μακράν καλύτερος από τους υπόλοιπους ο Τόμας με 21 πόντους.

Προβάδισμα για την έκτη θέση της Δύσης πήραν οι Ντάλας Μάβερικς επικρατώντας εκτός έδρας των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 97-94. Κορυφαίος των πρωταθλητών του NBA ήταν ο Ντιρκ Νοβίτσκι με 24 πόντους και 9 ριμπάουντ. Ο Μπατούμ με 20 πόντους ήταν ο καλύτερος των Μπλέιζερς.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ ταλαιπωρείται από κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι Ατλάντα Χοκς επικρατώντας κατά κράτος των Μάτζικ με 109-81 μέσα στο Ορλάντο. Ο Τζανέρο Πάργκο με πέντε τρίποντα και 17 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών ενώ από τους Ορλάντο Μάτζικ ο Ντέιβις με τον Γουέιφερ σημείωσαν από 16 πόντους ο καθένας.

Μέσα σε οκτώ μέρες, οι Μπόστον Σέλτικς έδωσαν έξι παιχνίδια σε έξι διαφορετικές πόλεις οπότε η κόπωση ήταν φυσιολογική με την ομάδα της Βοστώνης να γνωρίζει απρόσμενη ήττα από τους Τορόντο Ράπτορς με 84-79. Ο ΝτεΡόζαν με 22 πόντους ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των Ράπτορς ενώ από τους Μπόστον Σέλτικς ο Πιρς πέτυχε 18 πόντους.

Στην έβδομη θέση της Ανατολής βρίσκονται οι Νιου Γιόρκ Νικς μετά και την νίκη τους επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 103-65. Ο Σμιθ με 23 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Νέας Υόρκης ενώ από τους Ουίζαρντς ξεχώρισε ο Κρόφορντ με 17 πόντους.

Μαζί με τους Νικς, στην έβδομη θέση της Ανατολής βρίσκονται και οι Φιλαδέλφεια Σίξερς που ηττήθηκαν από τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς με 95-89. Οι Νετς πήραν την σπουδαία εκτός έδρας νίκη χάρη στους 23 πόντους του Γκριν με τον Μπρουκς να ακολουθεί με 22 πόντους ενώ από τους Σίξερς ο Χόλιντεϊ πέτυχε 19 πόντους.

Ζωντανές τις ελπίδες τους για συμμετοχή στα πλέι οφ κράτησαν οι Φίνιξ Σανς που κέρδισαν τους Ρόκετς μέσα στο Χιούστον με 112-105. Ο Γκορτάτ με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ και ο Στιβ Νας με 10 ασίστ και 18 πόντους ήταν οι κορυφαίοι για τους Σανς

Keywords
Τυχαία Θέματα