Οι μεταγραφές, το τέλος της ΠΑΕ και η φανέλα...

09:16 3/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ γράφει η εφημερίδα στο πρώτο της θέμα σήμερα: "Πρώτα από Ελλάδα", αναφέρει και προσθέτει: "Προβάδισμα σε αυτή τη φάση του αγωνιστικού σχεδιασμού ενόψει της σεζόν 2014-15 έχουν οι περιπτώσεις από την ελληνική αγορά. Προτεραιότητα στις επαφές με εκείνες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και μπορούν να κλείσουν άμεσα. "Βλέπει" ΑΕΚ

ο Παπαδόπουλος, αρέσει ο Μπόγιοβιτς".

SPORTDAY
Για τους "τίτλους τέλους της ΠΑΕ ΑΕΚ", γράφει η εφημερίδα, ενώ στέκεται και στα μεταγραφικά: "Σε πολλά υποσχόμενες ή δοκιμασμένες λύσεις από την εγχώρια αγορά έχει εστιάσει το μεταγραφικό ενδιαφέρον της η ΑΕΚ εν όψει της επόμενης σεζόν. Είναι δεδομένο πως η ποιοτική στάθμη στο ρόστερ της ομάδας θα πρέπει μέχρι να επιστρέψει στη... φυσική της θέση, τη Σούπερ Λίγκα, να ανέβει κατακόρυφα.
Προτεραιότητα των ανθρώπων της ομάδας είναι η ενίσχυση με ταλαντούχους και έμπειρους Έλληνες παίκτες, όπως και με ξένους που έχουν αποδείξει την αξία τους στο εγχώριο πρωτάθλημα. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν ποδοσφαιριστές όπως οι Αυλωνίτης και Γούτας, στη δεύτερη οι Κατσουράνης και Παπαδόπουλος, ενώ στην τρίτη οι Λεονάρντο και Μπόγιοβιτς.

Ασφαλώς σημαντικό ρόλο για τις αποφάσεις που θα ληφθούν για ενίσχυση θα παίξει και η εικόνα των παικτών του υπάρχοντος ρόστερ. Ο Τραϊανός Δέλλας θα κληθεί να υποβάλει εγκαίρως μία αξιολόγηση του υπάρχοντος δυναμικού κρίνοντας ποιοι ποδοσφαιριστές «χωρούν» στην ΑΕΚ της Football League ή της μεγάλης κατηγορίας. Είναι σαφές πως θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα στο ρόστερ της ομάδας, καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν την απαιτούμενη ποιότητα ή τις προοπτικές για να σταθούν σε μία ΑΕΚ μεγάλων φιλοδοξιών", γράφει η SD.

LIVE SPORT
Για μία "άλλη ομάδα", εκείνη της ΑΕΚ, που παρουσιάζεται στο β' ημίχρονο κάνει λόγο η εφημερίδα, ενώ σημειώνει το τέλος της ΠΑΕ στις 9 Δεκέμβρη.

GOAL
Για τον Ιβάν Μπρέσεβιτς γράφει με τη σειρά της η εφημερίδα Goal και την επαναφορά του στις καλές εμφανίσεις και τα γκολ, σχολιάζοντας "η φανέλα με το 9".

Keywords
Τυχαία Θέματα