Οι μηχανές στο φουλ, βάσει πλάνου

08:39 29/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Οι μηχανές στο φουλ!», είναι το τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια υπάρχει πλάνο και τίποτα δεν γίνεται στην τύχη. Η ΑΕΚ κινείται οργανωμένα σε τρεις άξονες: Τελειώνει μέχρι το Σαββατοκύριακο με τα μέτωπα από το υπάρχον δυναμικό. Προχωρά από Δευτέρα για τις προσθήκες και ταλαντούχων αλλά και έμπειρων παικτών από Σούπερ Λίγκα και Football League.

Θα κλείσει με τρεις μεταγραφές-βόμβες που θα στείλουν ηχηρό μήνυμα παντού».

SPORTDAY

«ΣΤΗΝ... ΠΙΕΣΗ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στον Βαλεντίνο Βλάχο: «Εντονότατο ενδιαφέρον της Μπριζ -μέσω Γκρέταρσον- για τον Βαλεντίνο Βλάχο». Επίσης, αναφέρεται ότι: «Μένουν Παυλής, Καλογερής, «ναι» και από τον Τσουκαλά. Τα τυπικά μένουν για Γεωργέα».

LIVE SPORT

«Φούλ για Γεωργίου», τονίζει η εφημερίδα και προσθέτει: «Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο εξτρέμ του ΠΑΣ». Επίσης, γίνεται λόγος για την διαφαινόμενη μετακόμιση του Βλάχου στη Μπριζ.

GOAL NEWS

«ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΣΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία φιλοξενεί δηλώσεις του Περικλή Αμανατίδη για τον Ηλία Βούρα. «Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει. Είναι γρήγορος και δεν φοβάται να βγει», τονίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα