Οι παλαίμαχοι ψάχνουν λύσεις

08:56 2/4/2012 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους αναζητώντας λύσεις στο αδιέξοδο που έχει έρθει η ομάδα και από σήμερα ξεκινάνε σειρά επαφών με τους μετόχους προκειμένου να μάθουν αν είναι διατεθειμένοι να συνεισφέρουν οικονομικά.
Έτσι λοιπόν, μέσα στην ημέρα ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα έχει συνάντηση με τον Ανδρέα Βγενόπουλο για να μάθει αν ο, δεύτερος τη τάξει,

μέτοχος σκοπεύει να διαθέσει στον Παναθηναϊκό το 1.7 εκ. ευρώ που είχε δεσμευτεί.
Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές με τους μετόχους με τους παλαίμαχους να έχουν καταστήσει σαφές πως δεν πρόκειται να πάρουν τις μετοχές αν ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν αναλάβει τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ και αν οι υπόλοιποι μέτοχοι ή υποψήφιοι επενδυτές δεν δεσμευτούν πως θα βάλουν λεφτά.
Την ίδια στιγμή αναμένεται και η τιμωρία της UEFA που θεωρείται δεδομένη μιας και ο φάκελος που θα σταλεί στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία την Τετάρτη έχει σοβαρές ελλείψεις. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν υπάρχει ίχνος αισιοδοξίας για αποφυγή της τιμωρίας και στην ακρόαση οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ θα σταθούν στον πρότερο έντιμο βίο της ομάδας και στην ξαφνική διάλυση του Δ.Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα