Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, «έβγαλαν μαγεία», για Κούτουλα στη Σκάλα και Νότια Λακωνία

11:01 12/6/2013 - Πηγή: AEK365

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ

Οι βετεράνοι άσοι της ΑΕΚ, για ακόμη μια χρονιά, ανταποκρίθηκαν στην κλήση του Γιώργου Κούτουλα και πήγαν στη Σκάλα Λακωνίας, να παίξουν με τους αντίστοιχους του Δήμου Ευρώτα για δύο λόγους. Αφ ενός μεν για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού επιλέχτηκε ως ημέρα η αυλαία της καμπάνιας που έκαναν τους δύο τελευταίους μήνες όλοι οι σύλλογοι του Νομού Λακωνίας, για να ενισχυθούν τα οικονομικά τα ιδρύματα απόρων που έχει υπό της επίβλεψή της, Μητρόπολη της περιοχής.

Αφ ετέρου, για να δώσουν ένα αγώνα, προάγγελο αυτού που θα γίνει σε μερικούς μήνες, όταν και θα διεξαχθεί τουρνουά παλαιμάχων, για να πάρει το γήπεδο της περιοχής, το όνομα του βετεράνου διεθνή άσου της Ένωσης!

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Ως θεσμός, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επίσκεψη των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στο Νομό Λακωνίας. Κι αυτό γιατί υπάρχουν ιδιαίτερες σχέσεις της ΑΕΚ με την περιοχή. Αφ ενός μεν λόγω της παρουσίας του βετεράνου διεθνή «ενωσίτη» κεντρικού αμυντικού Γιώργου Κούτουλα στην περιοχή, αφού γενέτειρα του είναι η Σκάλα Λακωνίας. Αφ' ετέρου, λόγω των δεσμών που έχουν αναπτυχθεί με τους «κιτρινόμαυρους» άσους του παρελθόντος-τα 15 τελευταία χρόνια, αλλά και ελεώ Χρήστου Αντωνόπουλου που υπήρξε προπονητής στον Ευρώτα Έλους για δύο περιόδους (1995 έως 1997) όταν ο Ευρώτας διεκδικούσε την άνοδό του στην Γ Εθνική.

Και αυτό που ζήσαμε στην γενέτειρα περιοχή του Γιώργου Κούτουλα, τη Σκάλα Λακωνίας, ήταν μαγικό. Μια μαγεία, που αναδεικνύει αφ ενός το μεγαλείο της ΑΕΚ, που δεν έχει σημασία η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η όποια ομάδα της -και στην προκειμένη περίπτωση αυτή του ποδοσφαίρου-και αφ' ετέρου την λατρεία, που τρέφει ο κόσμος, για τα ποδοσφαιρικά ινδάλματα του παρελθόντος της.

Η γιορτή που διοργάνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου στο γήπεδο της Σκάλας Λακωνίας, οι βετεράνοι του Δήμου Ευρώτα, με καλεσμένους τους αντίστοιχους της ΑΕΚ, ήταν λιτή, αλλά εντυπωσιακή. Όπως άλλωστε εντυπωσιακές είναι πάντα οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται τα τελευταία χρόνια στη Σκάλα, το Βλαχιώτη το Έλος, τη Σπάρτη, το Γύθειο, τους Μολάους, το Δήμο Νιατών του Νομού Λακωνίας με καλεσμένους τους «κιτρινόμαυρους» άσσους του παρελθόντος .

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου ήταν η δέκατη φορά, που είχα την τύχη να βρεθώ τα 15 τελευταία χρόνια στη Λακωνία με την αποστολή των βετεράνων της ΑΕΚ. Και ήταν από τις λίγες φορές, που εισέπραξα την αγάπη του κόσμου, ανεξαρτήτου ηλικίας, για την ΑΕΚ. Και κυρίως για την ιστορία της,, αφού οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο γήπεδο της Σκάλας, αντιπροσώπευαν γενιές, που έχουν γράψει «χρυσές σελίδες», όχι μόνο στην ποδοσφαιρική ιστορία της «Ένωσης», αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εσείς είστε η ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ, ήταν είναι και θα παραμείνει από τις μεγαλύτερες ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχει σημασία ποιος έφταιξε και σήμερα βρίσκεται σε αυτό το σημείο. Ούτε έχει σημασία η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί στη νέα περίοδο. Σημασία έχει ότι έχει χαράξει τον ποδοσφαιρικό χάρη της χώρας μας και δεν μπορεί παρά να νοιώθει δέος κάποιος βλέποντας εδώ, αυτές τις τεράστιες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ΑΕΚ είσαστε εσείς, που έχετε γράψει την ιστορία της και κάνατε να συγκινηθούν οι Έλληνες φίλαθλοι με τις ενέργειές σας στους αγωνιστικούς χώρους, ανεξάρτητα με το ποια ομάδα υποστήριζαν. Μπορεί κάποιος να ξεχάσει τον Μίμη Παπαϊωάνου και αυτά που έκανε; Το γκολ που είχε βάλει με την ΚΠΡ και οδήγησε τους φιλάθλους όλης της Ελλάδας, να βγουν στους δρόμους , να νοιώσουν δέος για την ΑΕΚ εκείνης της εποχής και να πανηγυρίσουν εκείνη της επιτυχία. Η τον Τάκη Καραγκιοζόπουλο και το γκολ που είχε βάλει στο ΟΑΚΑ εναντίων του Ολυμπιακού τον Μάιο του 1989, χαρίζοντας μετά από δέκα χρόνια πρωτάθλημα στην ΑΕΚ. Η ακόμη τον Στέλιο Σεραφείδη, που οι παλαιότεροι μας τον μάθαμε ως 'γάτα' και τον Γιώργο Καραφέσκο, που ήταν από τα καλύτερα χαφ στη χώρα. Η ακόμη του Γιώργου Κούτουλα, που υπήρξε και συμπαίκτης μου και έφτασε στο σημείο με την συμμετοχή του στην ΑΕΚ, αλλά και την Εθνική Ελλάδος, να δοξάσει την περιοχή μας» τόνισε ο ο αντιδήμαρχος Ευρώτα Τάκης Λυμπέρης και συνέχισε: « Ίσως δεν είναι ώρα να κάνω αναφορά σε όλους τους άσους που βλέπω σήμερα εδώ. Όμως να ξέρετε ότι η ΑΕΚ είσαστε εσείς. Και θα παραμείνετε ένα ζωντανό κύτταρο, που θα κρατήσει «όρθια» την ομάδα και τώρα, αφού η ιστορία, δεν διαγράφεται. Και σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την ομάδα, μπορείτε να γίνεται φωτεινό παράδειγμα για όλους και φάρος που θα οδηγήσει το μέλλον, ώστε να ξεχαστεί σύντομα το χαλεπό παρόν». Αυτά τόνισε ο κ. Λυμπέρης, που εκπροσώπησε επάξια την δημοτική αρχή, αφού ο «πρώτος πολίτης» της περιοχής Γιάννης Γρυπιώτης, έλειπε εκτός Ελλάδος.

Και δεν ξέρω πόσοι συμφωνείτε η διαφωνείτε με τα λεγόμενα του κ. Λυμπέρη όμως ήταν συγκινητικό να βλέπει κάποιος τα παιδάκια της περιοχής, να ζητάνε αυτόγραφο από τους βετεράνους άσους της ΑΕΚ, επιθυμώντας την υπογραφή τους στις μπλούζες που φορούσαν η σε αυτές της ΑΕΚ, που είχαν σπίτι τους. Η μετά μανίας να επιθυμούν φωτογραφία μαζί τους, ως ενθύμιο ζωής γι' αυτά.

Μισή ντουζίνα διεθνείς

Όσοι από τους βετεράνους αστέρες της Ένωσης, αποφάσισαν να συμμετέχουν στο ταξίδι για τη Σκάλα, μαγεύτηκαν από το τοπίο και τη φιλοξενία των διοργανωτών, ενώ ξεδιπλώθηκε για ακόμη μια φορά στην περιοχή, η λατρεία που υπάρχει για την ΑΕΚ. Και η φιλοξενία των ανθρώπων ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα να εισπράξουμε ότι οι ....χαμένοι της υπόθεσης, ήταν αυτοί που δεν συμμετείχαν στο ταξίδι, για να αγωνιστούν σε ένα παιχνίδι που με αγωνία περίμενε ο κόσμος στη Νότια Λακωνία.

Σ΄ αυτόν, τον παραδεισένιο και ευλογημένο τόπο λοιπόν, η ποδοσφαιρική ιστορία της ΑΕΚ μέσω της ομάδας των βετεράνων της, ξεδίπλωσε για ακόμη μία φορά τον κοινωνικό της χαρακτήρα και έδωσε παρόν σ' ένα αγώνα θεσμό που χρόνια τώρα, γίνεται στη Νότια Λακωνία.

Και στον ως χαλί, αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σκάλας(σ.σ. αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους Αντώνη Ηλιόπουλο, Θοδωρή Σταμόγιαννο και Γιώργο Σούντα, που φροντίζουν με επιμέλεια το χορτάρι ώστε να μοιάζει καμβάς πάνω στον οποίο θα «ζωγραφίζουν» ποδοσφαιριστές ), ξεδίπλωσαν από πλευράς ΑΕΚ τις αρετές τους μεταξύ άλλων και έξι διεθνείς. Γιατί ο Λάμπρος Γεωργιάδης(που στο 54' της συνάντησης αποχώρησε με θλάση, αλλά είχε φροντίσει να δώσει τα... διαπιστευτήρια του), συμπλήρωσε την πεντάδα που προανέφερε ο Τάκης Λυμπέρης, για να έχουμε στη Σκάλα... μισή ντουζίνα διεθνών.

Και σ' αυτούς τους άσους από πλευράς ΑΕΚ, πρέπει να προστεθούν οι Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Σταύρος Λέτσας, Μάκης Χατζής, Τάσος Κωνσταντίνου. Αλλά και ο σκόρερ Στέφανος Καλεντέρογλου, με τους Κοσμά Πεσιρίδη, Ανδρέα Καρακίδη, Τάσο Αγγελόπουλο, και οι 'νεότεροι' Δημήτρης Ζήσης, Θωμάς Λαγίνας, Μιχάλης Πυθαρούλης, που άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο, έχουν την δική τους αγωνιστική προσφορά στην ΑΕΚ και αντιπροσωπεύουν ουσιαστικά τέσσερις γενιές ποδοσφαιριστών της «Ένωσης».

Έσπασε η παράδοση

Και μπορεί οι δύο ομάδες να έμειναν χθες στο 1-1 και να «έσπασε» η παράδοση που λέει ότι στους αγώνες της Μικτής Νότιας Λακωνίας η του Δήμου Ευρώτα με την ΑΕΚ μπαίνουν πολλά γκολ, αφού τόσο στους γηπεδούχους, όσο και στους φιλοξενούμενους, υπάρχουν φύση επιθετικοί ποδοσφαιριστές. Όμως, οι τυχεροί θεατές, απόλαυσαν ένα αγώνα με απίστευτη ποιότητα, αφού υπήρχε σεβασμός προς τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές και όσοι ξεδίπλωσαν τις αρετές τους στον σύγχρονο χλοοτάπητα του γηπέδου της Σκάλας, είχαν ως σκοπό να χαρούν το παιχνίδι. Και το θέαμα, που παρακολούθησαν οι περίπου 500 θεατές, τους υποχρέωσε σε περιπλάνηση της θύμησης. Άλλωστε, σε τέτοιους αγώνες το τελευταίο πράγμα που μετράει είναι το σκορ, αφού πρωταρχικός σκοπός όλων όσοι συμμετέχουν στο παιχνίδι, είναι να το χαρούνε και να απολαύσουν την εκδήλωση. Και μπορεί το τελικό σκορ να μη ανέδειξε νικητή όμως χθες στη Σκάλα, κερδισμένο βγήκε το ποδόσφαιρο.

Γιατί ήταν πολύ σημαντικό τόσο για τους θεατές κάποιας ηλικίας, όσο και για τους νεότερους, να βλέπουν τις ενέργειες του Μίμη Παπαϊωάνου, που χειροκροτήθηκε θερμά από τους περίπου 500 θεατές, όταν οι προπονητές Μιχάλης Σιμιγδαλάς και Χρήστος Αντωνόπουλος- η και αντιστρόφως αφού το τεχνικό δίδυμο των «κιτρινόμαυρων» είναι «ένα» και δεν παρεξηγεί-να τον αντικαταστήσουν στο 32' . Η τον Γιώργο Καραφέσκο, που έτρεξε πολύ στο α' ημίχρονο και χάρηκε το παιχνίδι, όμως αντικαταστάθηκε στην επανάληψη. Όπως επίσης αναφορά στον πολύ καλό Σταύρο Λέτσα, τον Παναγιώτη Στυλιανόπουλο, που έτρεξε αρκετά, ή τον Λάμπρο Γεωργιάδη , που δεν έπιασε τα στάνταρ άλλων αγώνων, αλλά πάλι ήταν 'κλάση'. Η ακόμη τον αειθαλή και αεικίνητο Τάκη Καραγκιοζόπουλο, που είχε πολύ καλή συνεργασία στη δεξιά πτέρυγα με τον επιστρέψαντα μετά από δύο μήνες λόγω τραυματισμού Κοσμά Πεσιρίδη , ο οποίος ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα και πήγε πολύ καλά, αλλά και τον «οικοδεσπότη» Γιώργο Κούτουλα, που ήταν απροσπέλαστος στην άμυνα και θύμισε τον άσσο που κατακτούσε πρωταθλήματα με την ΑΕΚ.

Η γενιά του Κουτουλα και ο αγώνας

Μισή ντουζίνα διεθνών άσων της ΑΕΚ βρέθηκε στο γήπεδο της Σκάλας και ουσιαστικά «μισή ντουζίνα» ήταν και οι συμπαίκτες των «κιτρινόμαυρων» άσων του παρελθόντος, από τη γενιά του Γιώργου Κούτουλα. Μάλιστα ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος, λίγο πριν φτάσει στη Σκάλα με τους Πεσιρίδη-Κωνσταντινιδή-Καλεντέρογλου, ζήτησε από τον Κούτουλα ένα γλυκό! Όμως ο «οικοδεσπότης» δεν πίστεψε ότι ο Τάκης είχε προορισμό τη Σκάλα-αφού δεν ήταν στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή-και δεν ικανοποίησε την επιθυμία του πρώην συμπαίκτη του. Ο Κούτουλας, είχε θερμούς εναγκαλισμούς με τους Τάκης Καραγκιοζόπουλο, Λάμπρο Γεωργιάδη, Μάκη Χατζή, Παναγιώτη Στυλιανόπουλο και Σταύρο Λέτσα, που ήταν οι άσοι που τον τίμησαν από την γενιά του. Όπως και με τον Γιώργο Καραφέσκο, για τον οποίο έλεγε, ότι ήταν προπονητής του στην ΑΕΚ και τώρα συμπαίκτης του στην ομάδα παλαιμάχων!

Και μπορεί να υπήρχαν «απώλειες» στο γήπεδο της Σκάλας, αφού δεν προσήλθαν όσοι βετεράνοι Εωσίτες περίμεναν οι διοργανωτές (σ.σ. η απουσία κάποιων σχολιάστηκε και από τον Μιχάλη Σιμιγδαλά στο πούλμαν) όμως όσοι κατέβησαν με την αποστολή και φόρεσαν την φανέλα με τον 'δικέφαλο αετό' στο στήθος, την τίμησαν. Από τον Κοσμά Πεσιρίδη, που επέστρεψε μετά την δίμηνο λόγω τραυματισμού απουσία του και ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα ως δεξί μπάκ, μέχρι τον Μιχάλη Πυθαρούλη, που ο Χρήστος Αντωνόπουλος χαρακτήριζε ως «νέα μεταγραφή».

Ομως πολλές «νέες μεταγραφές» -σε σχέση με άλλες χρονιές- είχαν και οι πολύ καλοί ως ομάδα γηπεδούχοι. Νέα πρόσωπα και σαφώς μικρότερα σε ηλικία, από τους φιλοξενούμενους. Με τον Αλέξανδρο Μανωλάκο να είναι από τους κορυφαίους, αλλά και αρωγούς του, τους, Θεόδωρο Σταμόγιαννο (άψογος ως κεντρικός μπακ) Παναγιώτη Φιφλή(παρά τα χρόνια του, έκανε πολλές κούρσες και έβγαλε καλές σέντρες από δεξιά)Πέτρο Γρηγοράκο, που ήταν «ψυχή» για τους γηπεδούχους στον χώρο του κέντρου. Ο τελευταίος μάλιστα κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Στέλιο Σεραφείδη στο 22' όταν και με σουτ «άνοιξε» το σκορ. Για τους Ενωσίτες βετεράνους ισοφάρισε στο 67 με πλασε ο Στέφανος Καλεντέρογλου, αξιοποιώντας πάσα του Ηλία Παπαδόπουλου. Αξιοσημείωτες και οι φάσεις που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι με το Νίκο Χελιώτη (18' και 24' πλασε από ευνοϊκή θέση άουτ) Σταμόγιαννο (34 κεφαλιά άουτ) Ηρακλή Κατσούλη(62), ενώ για την ΑΕΚ καλές στιγμές είχαν οι Παπαϊωάνου (στο 18΄το σουτ που έκανε βρήκε το σώμα των αμυντικών) Στυλιανόπουλος (46 δυνατό σουτ άουτ) και Πυθαρούλης στο 58 κεφαλιά άουτ

Η ουσία είναι ότι ήταν μια εντυπωσιακή γιορτή με την ΑΕΚ να «κερδίζει» φιλάθλους αφού τον αγώνα είδαν πάρα πολλά μικρά σε ηλικία παιδιά ενώ οι 45 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν από τις δύο ομάδες, χάρηκαν το παιχνίδι και προσέφεραν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις στους θεατές, που είχαν την χαρά να βρεθούν στο πανέμορφο γήπεδο της Σκάλας.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Σπύρος Κολοκούρης, Παναγιώτης Γουρδομιχάλης, Ελένη Μανωλακάκη και Δημήτρης Μπουτσαλης

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΕΛΟΥΣ(Προπονητής Αλέξανδρος Μανωλάκος) Δημήτρης Αλουμανής, Παναγιώτης Φιφλής, Νικόλαος Μαστρογιαννάκος, Θεόδωρος Σταμογιάννος, Θεόδωρος Μπέπης, Παρασκευας Κουρλάς, Πέτρος Γρηγοράκος, Κωνσταντίνος Νικολακάκης, Αλέκος Μανωλάκος, Κωνσταντίνος Ζαρμαδούλας, Νικόλαος Χελιώτης(αρχική ενδεκάδα) Γεώργιος Κρητικάκος, Νικόλαος Κολούρης, Βασίλης Τόμπρος, Δημήτρης Λεοντογιαννάκος, Πέρι Χούμπαυλης, Ηρακλής Κατσούλης, Γεώργιος Βλαχολιάς, Γιάννης Μπαράκος, Δημήτρης Καραμπατός, Γεώργιος Ντάνος, Χρήστος Ζμπυράκος, Γεώργιος Κουτράκος, Παναγιώτης Λυμπέρης, Γιάννης Γκουρλάς

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΕΚ(Προπονητές Μιχάλης Σιμιγδαλας κ Χρήστος Αντωνόπουλος): Στέλιος Σεραφείδης, Κοσμάς Πεσιρίδης, Σταύρος Λέτσας, Δημήτρης Ζήσης, Γεώργιος Κούτουλας Γεώργιος Καραφέσκος, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Θωμάς Λαγινάς, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Μίμης Παπαϊωάννου, Λάμπρος Γεωργιάδης(αρχική ενδεκάδα)Ανδρέας Καρακίδης, Τάσος Αγγελόπουλος, Στέφανος Καλεντέρογλου, Μιχάλης Πυθαρούλης, Αθανάσιος Σαρκίρης, Κωνσταντίνος Μασουρίδης, Ηλίας Παπαδόπουλος, Μάκης Χατζής Τάσος Κωνσταντίνου. Με την αποστολή παρόντες και οι βετεράνοι άσσοι Νίκος Σεβαστόπουλος, Άρης Τσαχουρίδης, Ιωάννης Σπυρόπουλος, Γεώργιος Ράπτης, Σταμάτης Βουδούρης, Στέλιος Κωνσταντινίδης και το επίτιμο μέλος του Συνδέσμου Κώστας Μάρκου.

Ενδιαφέρουν και αυτά

Στην δεξίωση που ακολούθησε του αγώνα σε ταβέρνα της περιοχής οι βετεράνοι των δύο ομάδων, απόλαυσαν εκλεκτά εδέσματα και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για πολλά. Μάλιστα ο αντιδήμαρχος της περιοχής Τάκης Λυμπέρης, ευχαρίστησε τους βετεράνους της ΑΕΚ που για ακόμη μια φορά τίμησαν την περιοχή με την παρουσία τους και επεσήμανε ότι πλέον οι σχέσεις φιλίας που έχουν αναπτυχθεί από τις δύο πλευρές είναι πολύ έντονες. Γι΄ αυτό και οι αγώνες τους θα συνεχιστούν και στο μέλλον αφού έχουν εξελιχθεί σε θεσμό. Και δήλωσε σίγουρος, ότι οι δεσμοί φιλίας και αλληλοεκτίμησης που υπάρχουν μεταξύ των βετεράνων ΑΕΚ και Νότιας Λακωνίας, θα είναι ο θεμέλιος λίθος, πάω στον οποίο θα στηθεί και η μελλοντική τους συνεργασία.

@@@@Ως «ηθικοί αυτουργοί» για τη δημιουργία του αγώνα, χαρακτηρίστηκαν δύο. Ο Γιώργος Κούτουλας, που επιμελήθηκε το οργανωτικό μέρος και την δεξίωση στο τέλος, αλλά και ο Θεόδωρος Σταμογιάννος, που μετά τον αγώνα δεν ξέχασε τον πρώην προπονητή του Χρήστο Αντωνόπουλο, αλλά και τους Γιώργο Καραφέσκο και Σταύρο Λέτσα και τους.... περιποιήθηκε ιδιαίτερα.

@@@@ Στη Νέα Κίο και στην ταβέρνα των αδελφών Τσακίρη, σταμάτησαν πηγαίνοντας για Σκάλα, οι Κοσμάς Πεσιρίδης ,Στέφανος Καλεντέρογλου, Τάκης Καραγκιοζόπουλος και Στέλιος Κωνσταντινίδης. Και άκουσαν από τους Κώστα και Αντώνη Τσακίρη, ότι όλοι στην περιοχή, μιλάνε ακόμη για την εκδήλωση που είχε γίνει τον Ιόυλιο του 2011 με τον αγώνα των βετεράνων του τοπικού Αργοναύτη με την ΑΕΚ και τα όσα ακολούθησαν με τα μέχρι πρωϊας γλέντι με ορχήστρα δίπλα στο κύμα. Και εξέφρασαν επιθυμία να γίνει τη νέα περίοδο παρόμοια εκδήλωση και να τιμηθούν με ειδικές πλακέτες, όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ που θα συμμετέχουν. Πάντως παρά τα τσιπουράκια, την γαριδοσαλάτα και τους λοιπούς εκλεκτούς μεζέδες που απόλαυσαν οι «Τακαρ»-όπως έλεγε ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος ότι θα γράφει στην πλάτη η νέα φανέλα που θα φοράει- και «Πέσι» ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα και πήγαν πολύ καλά, ενώ ο Καλεντέρογλου έβαλε το γκολ της ισοφάρισης. Ο μόνος που έμεινε σε ..απλή προθέρμανση και δεν φόρεσε γάντια στον αγώνα ήταν ο Κωνσταντινίδης και τα άκουσε για τα καλά.

@@@@ Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των βετεράνων της ΑΕΚ, είναι το προσεχές Σάββατο στην Κατερίνη, με τους αντίστοιχους του Πιερικού σε αγώνα που οργανώνει ο Σ.Σ. ΑΕΚ Κατερίνης και ο πρόεδρός του Βαϊος Χαρισόπουλος

Keywords
ΑΕΚ, λακωνια, ιουνίου, νέα, γκολ, κπρ, ελλαδα, οακα, ολυμπιακος, χαφ, συμμετοχή, κύτταρο, αγγελοπουλος, προσφορες, ηρακλης, αρης, κατερινη, κινηση στους δρομους, σταυρος δημας, αδωνις γεωργιαδης, Καλή Χρονιά, Θόδωρος Αγγελόπουλος, ολυμπιακοί αγώνες, τελος του κοσμου, γιωργος αγγελοπουλος, γιορτη σημερα, ητανε μια φορα, εθνικη ελλαδος, ελενη, νικητη, αυλαια, γυθειο, εθνικη, θλαση, οακα, τυχη, φωτογραφια, ωρα, αγαπη, αγωνες, αγωνια, αμυνα, βρισκεται, γαντια, γκολ, γ εθνικη, γινει, γινεται, γηπεδο, γλεντι, δεος, δευτερα, δικη, δωσει, διδυμο, ευκαιρια, υπαρχει, εμειναν, εξι, επιτυχια, επιθυμια, ζησης, ζωης, ηλικια, υπηρχαν, θωμας, θυμισε, ημιχρονο, κυμα, κύτταρο, κπρ, κωνσταντινιδης, λυμπερης, μαγεια, μεζεδες, μιμης, μηνες, μπλουζες, μπορειτε, νικο, ξερετε, ομαδα, παντα, ονομα, ουσιαστικα, ουσια, παιδια, παιδακια, ποδοσφαιρο, ποιοτητα, υπογραφη, σαββατο, σεβασμος, σιγουρος, συντομα, συγχαρητηρια, συμμετοχή, σωμα, σπαρτη, σπιτι, συγχρονο, συλλογοι, τασος, ταβερνα, φυση, φορα, χατζης, χαφ, χρηστος, χαρα, ιωαννης, κωνσταντινος, ωρες, δημητρης, γιορτη, χωρα, ιδιαιτερα, ιουνίου, κληση, κωνσταντινου, κωστας, μια φορα, μοιαζει, ομαδες, ορχηστρα, παιχνιδι, σπυρος, σπυροπουλος, ταξιδι, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα