Οι παρόντες, οι απουσίες και οι αποχωρήσεις

09:11 27/1/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Ο Πέτρος Παππάς είναι το κεντρικό πρόσωπο αναφορικά με το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ της εφημερίδας. «Παρών» είναι ο τίτλος με την «Sportday» να αναφέρει: «Έτοιμος να πει το ναι ο Πέτρος Παππάς και να επιστρέψει πρόωρα στην Ελλάδα για το μεγάλο ξεκαθάρισμα της Κυριακής». Από εκεί και πέρα η εφημερίδα αναφέρεται στην αποχώρηση του Κάλα και το «αντίο» του στην ΑΕΚ αλλά και τον Κώστα Μανωλά. Όπως αναφέρει στην ΑΕΚ

σκέφτονται να κάνουν προσπάθεια ώστε ο νεαρός αμυντικός να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Τέλος γίνεται αναφορά και στο θέμα με τον Θεόδωρο Κυριαζή όπου η εφημερίδα μιλάει για φιάσκο.

GOAL NEWS

Το «Financial Fair Play» της UEFA είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας που όπως τονίζει αγγίζει και την ΑΕΚ «περισσότερο από κάθε άλλη ελληνική ομάδα». «Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ» γράφει χαρακτηριστικά το «Goal» που μιλάει για έξι λόγους που βάζουν την Ένωση σε πολύ χειρότερη θέση από τις άλλες ομάδες. Από εκεί και πέρα γίνεται και εδώ αναφορά στην συνάντηση της Κυριακής με το ρεπορτάζ της εφημερία να τονίζει πως η παρουσία του Νίκου Νοτιά βρίσκεται στον... αέρα. «Ο μεγαλομέτοχος σκέφτεται να απουσιάσει από τη συγκέντρωση της Κυριακής, αμφίβολη η παρουσία του Παππά, απίθανη του Μελισσανίδη, εκτός ο Χατζηιωάννου» αναφέρει χαρακτηριστικά το «Goal».

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι το κεντρικό πρόσωπο στην εφημερίδα που γράφει: «Ο Τίγρης είδε με θετικό μάτι τα όσα είπε ο Ντέμης και περιμένει τους Παππά, Χατζηιωάννου και Γκούμα να απαντήσουν αν θα παραστούν στη συνάντηση της Κυριακής ώστε να αποκαλύψει τις προθέσεις του. Το «κλειδί» είναι να αναλάβουν τα χρέη τους». Σε άλλο σημείο τονίζει: «Αν αυτοί οι τρεις συνεχίσουν να κρύβονται τότε δύσκολα θα κινηθεί ο Μελισσανιδης που θέλει να βοηθήσει την ομάδα κάνοντας την ξανά ΑΕΚάρα». Από εκεί και πέρα σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας τα χρέη της ΑΕΚ είναι συνολικά 45εκατ. ευρώ αλλά όπως τονίζει «παίρνουν ψαλίδι». Γίνεται αναφορά στην αποχώρηση Κάλα ενώ η «Κιτρινόμαυρη Ώρα των Εργαζομένων» μιλάει για πρόταση για γέλια της Έβερτον για τον Μανωλά.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Πρόταση έκπληξη την Κυριακή» γράφει στον κεντρικό της τίτλο η εφημερίδα και αναφέρει: «Εφόσον ο στόχος της ΑΕΚοσύναξης επιτευχθεί θα παρουσιαστεί συγκεκριμένο σχέδιο σωτηρίας (plan b') της Ένωσης το οποίο παραμένει κρυφό μέχρι στιγμής». Από εκεί και πέρα αναφορικά με τις προθέσεις των «καλεσμένων» στη συγκέντρωση της Κυριακής η «Ώρα των Σπορ» τονίζει: «Επιχειρείται να γίνει μια επαφή ανάμεσα σε Παππά-Νικολαΐδη ώστε να σιγουρευτεί το ενωτικό κλίμα στην κρίσιμη συνάντηση. ΟΧΙ από Χατζηιωάννου, πολύ δύσκολα και για Μελισσανίδη». Τέλος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τονίζει στην εφημερίδα ότι θα αποφασίσει το Σάββατο για το αν θα παραστεί ή όχι.

Keywords
Τυχαία Θέματα