Οι πιο καλοπληρωμένοι σταρ κάτω των 30!

18:18 17/7/2012 - Πηγή: AEK365

Το γνωστό περιοδικό Forbes έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους καλλιτέχνες κάτω των 30 ετών με την τραγουδίστρια Τέιλορ Σουιφτ να κερδίζει την πρώτη θέση καθώς εισέπραξε 57 εκατομμύρια δολάρια από το Μάιο του 2011 ως το Μάιο του 2012.

Η τραγουδίστρια της κάντρι ποπ κατέλαβε την πρώτη θέση κυρίως χάρη σε μια μεγάλη περιοδεία της στη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και την Ασία, στη διάρκεια της οποίας έδωσε 111 συναυλίες.

Λίγο πιο κάτω βρέθηκε ο 18χρονος Καναδός Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος συγκέντρωσε

στο διάστημα αυτό 55 εκατ. δολάρια.

Ο νεαρός είναι ο μοναδικός άνδρας καλλιτέχνης στο τοπ 5, καθώς τον ακολουθούν τρεις άλλες τραγουδίστριες: η Ριάνα (53 εκατ. δολάρια), η Lady Gaga (52 εκατ. δολάρια) και η Κέιτι Πέρι (45 εκατ. δολάρια).

Πέρυσι, πρώτη στη λίστα ήταν η Lady Gaga με το απίστευτο ποσό των 90 εκατ. δολαρίων. Η μείωση των εσόδων της, σύμφωνα με το Forbes, οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η σταρ δεν έκανε περιοδεία από το Μάιο του 2011 ως το Μάιο του 2012.

Για να συντάξει τον κατάλογο αυτό, το Forbes λαμβάνει υπόψη τις πωλήσεις των άλμπουμ και τα έσοδα από συναυλίες, γυρίσματα για τον κινηματογράφο και διαφημίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα κυριαρχούν οι καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής και οι γυναίκες.

Η λίστα αναλυτικά εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα