Οι «προδιαγραφές» των μεταγραφών Φωτίου

20:06 7/1/2013 - Πηγή: AEK365

Με την απόκτηση του Γιάννη Καραλή η ΑΕΚ πραγματοποίησε την τέταρτη μεταγραφή της για τη χειμερινή περίοδο, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές των Πετρόπουλου, Μητρόπουλου και Τσουμάγκα. Οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών προκειμένου να ενισχυθούν αγωνιστικά και όλα δείχνουν πως οι ιθύνοντες της «Ένωσης» θα κάνουν προσπάθεια να έρθουν τουλάχιστον ένας με δύο παίκτες ακόμα.

Το τελευταίο διάστημα η διοίκηση της ΑΕΚ

βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Άλκη Φωτίου, τον ομογενή επιχειρηματία που το καλοκαίρι είχε διαθέσει τα χρήματα για να αποκτηθεί ο Γιώργος Κατίδης, διατηρώντας παράλληλα ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Στις μέχρι στιγμής συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ ο Φωτίου έχει προτείνει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τον ενδιαφέρουν και ο ίδιος έχει ξεχωρίσει, δείχνοντας εκ νέου διάθεση να διευκολύνει την «Ένωση» οικονομικά ώστε να τους αποκτήσει. Μιλάμε για Έλληνες παίκτες, που δεν έχουν ξεπεράσει το 21ο έτος ηλικίας και που για την απόκτησή τους θα χρειαστούν 150-200.000 ευρώ, με τον επιχειρηματία να καταβάλει το ποσό που θα χρειαστεί και να διατηρεί παράλληλα ένα ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 40%, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι συγκεκριμένα ονόματα, με άλλες περιπτώσεις να έχουν προκριθεί και άλλες να θεωρούνται πάρα πολύ δύσκολες, κυρίως λόγω του υψηλού κόστους που θα έφτανε η μεταγραφή. Για παράδειγμα ο Βασιλείου του Λεβαδειακού και ο Μάνταλος της Ξάνθης είναι δύο ποδοσφαιριστές που αρέσουν στον ομογενή επιχειρηματία, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι ομάδες τους απαιτούν ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ για τον καθένα, πράγμα που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να προχωρήσουν οι περιπτώσεις τους.

Να σημειώσουμε πως η τηλεφωνική επαφή των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Φωτίου, όπου και θα γίνουν οι καθοριστικές συζητήσεις για το θέμα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί τελικά αύριο, καθώς η σημερινή τους επικοινωνία αναβλήθηκε, λόγω υποχρεώσεων που έχουν στη διάρκεια της ημέρας και οι δύο πλευρές.

Keywords
Τυχαία Θέματα