Οι σκέψεις του Λίνεν για Τσούπρο – Κοντοέ

15:35 18/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο Γιάννης Κοντοές θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη. Ο Έβαλντ Λίνεν συνεχίζει να σκέφτεται αν θα είναι καλό για το κλίμα της ομάδας να τον πάρει μαζί του σε αυτό το ματς, χωρίς να έχει καταλήξει. Ο Γερμανός έχει δείξει ότι για τη θέση του στόπερ δίπλα στον Μπουγαϊδη (ο οποίος θα ξεκινήσει σίγουρα στη βασική ενδεκάδα) ως πρώτη επιλογή έχει τον Κώστα Τσούπρο. Αυτόν έχει δοκιμάσει στις δύο τελευταίες προπονήσεις και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο προπονητής είχε δώσει εντολή στον νεαρό αμυντικό τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές να πάει

με την ομάδα Νέων της ΑΕΚ, τώρα σκέφτεται να τον ρίξει στην ενδεκάδα.

Αν όμως τελικά, ο Γερμανός, αποφασίσει να πάρει τον Κοντοέ στην αποστολή, τότε θα είναι οξύμωρο να μείνει ο 26χρονος αμυντικός στον πάγκο...! Ο Λίνεν σήμερα δοκίμασε τον Κοντοέ στο κέντρο της άμυνας ως στόπερ, όμως με την ομάδα των αναπληρωματικών. Οι πιθανότητες δηλαδή να παίξει ο Κοντοές στο Χαριλάου, θεωρητικά μειώθηκαν μετά και τη σημερινή δοκιμή. Όμως στην ΑΕΚ που αλλάζουν πολλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα αλλαγή δεδομένων και τελικά αύριο να δούμε το όνομα του Κοντοέ στην αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη.

Με τα τωρινά δεδομένα και βάση με όσα έχει δείξει ο Λίνεν η ΑΕΚ πάει στο Χαριλάου με Τσούπρο - Μπουγαϊδη στα στόπερ (καθώς δεν έχει δοκιμάσει τίποτα άλλο) και τον Φέτση ως μία εναλλακτική λύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα