Οι συμφωνίες που... εκτοξεύουν την ΑΕΚ

08:23 3/8/2013 - Πηγή: AEK365

Συμφωνίες που θα εκτοξεύσουν την ΑΕΚ και θα στείλουν μήνυμα στους αντιπάλους της φέρνοντας την Ένωση στο επίκεντρο θα ανακοινωθούν μέσα στον Αύγουστο. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα η διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται σε διεργασίες για να κλείσει συμφωνίες που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Οι συζητήσεις αφορούν το γήπεδο. Ο σχεδιασμός του χρηματοδοτικού πλάνου βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του και υπάρχει αισιοδοξία πως τα έργα θα ξεκινήσουν μέσα στο

2013 και το γήπεδο θα είναι έτοιμο το 2015. Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με χορηγούς που θα στηρίξουν οικονομικά την ΑΕΚ. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα πρόκειται για πανίσχυρες εταιρίες που συναντά κανείς ούτε σε ομάδες που συμμετέχουν στο Champions League. Μάλιστα όπως τονίζεται ο βασικός χορηγός θα είναι το "κερασάκι στην τούρτα".

Ανακοινώσεις θα υπάρχουν και για τα τηλεοπτικά και συγκεκριμένα γίνεται λόγος για συμφωνία που είχε η ΑΕΚ ούτε στη Σούπερ Λίγκα. Τέλος γίνεται αναφορά και στα μεταγραφικά "όπου ο Μελισσανίδης δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα" όπως γράφτηκε χαρακτηριστικά και εκτός από τον Κουρμπέλη υπάρχει και άλλοι στόχοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα