Οι τρεις προτεραιότητες για το γήπεδο

09:08 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, για το θέμα του γηπέδου με τον επικεφαλής της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" να έχει θέσει τρεις προτεραιότητες.
Η πρώτη είναι να εξασφαλίσει πως οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η ομάδα μπορεί να επιστρέψει και να παίξει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η δεύτερη προτεραιότητα είναι να υπάρξουν άμεσα τα αποτελέσματα από τις μελέτες για το κοστολόγιο των έργων και να παρθεί απόφαση για το αν ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει από τώρα ή από του χρόνου στην Λεωφόρο. Η τρίτη προτεραιότητα που έχει θέσει ο Αλαφούζος για το γήπεδο είναι οι συναντήσεις με τον Δήμο Αθηναίων και τον Ερασιτέχνη προκειμένου μέχρι το τέλος του μήνα να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Βοτανικού.
Παράλληλα μετά και την χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος, τόσο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και από τον Ερασιτέχνη ξεκαθάριζαν πως δεν γίνεται να γκρεμιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αν πρώτα δεν κατασκευαστεί το νέο γήπεδο στον Βοτανικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα