Οι Βασίλισσες της ΑΕΚ, οι επενδυτές και οι επαφές

09:31 20/3/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Ως "Βασίλισσες" χαρακτηρίζει η εφημερίδα τα κορίτσια της ΑΕΚ που από χθες μετά και "το επιβλητικό 3-0 στην έδρα του ΠΑΟ" πήραν το πρώτο πρωτάθλημα για την Ένωση στο γυναικείο βόλεϊ. Από εκεί και πέρα στον... Γολγοθά που ανεβαίνει η ποδοσφαιρική ΑΕΚ η SD τονίζει πως ο Ανδρέας Δημητρέλος "μετράει... κουκιά, μιλώντας με πρώην μετόχους, ενώ υπάρχει και επανεμφάνιση των επενδυτών του... Αδαμίδη". Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα τονίζει

χαρακτηριστικά:
"Διαδοχικές τηλεφωνικές επαφές έχει ο Ανδρέας Δημητρέλος από χθες με πρώην και νυν μετόχους ζητώντας να μάθει αν και ποιοι εξ αυτών θα συμμετέχουν με 300.000 ευρώ στην προσπάθεια συγκέντρωσης των 2,8 εκατ. που απαιτούνται προκειμένου να αποφευχθεί ο αποκλεισμός από την Ευρώπη.

Στις χθεσινές κλήσεις του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε μία θετική απάντηση, δύο αρνητικές και ένα «... ναι μεν, αλλά». Δεδομένα είναι μόνο τα χρήματα του Νίκου Νοτιά (που δεν έχουν κατατεθεί ακόμη κι απαιτούνται για να πληρωθεί η Εφορία και να εκδοθούν εισιτήρια στο ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό) και των Supporters, που ως χθες είχαν συγκεντρώσει 150.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, την πρόθεση να συμμετάσχει έχει εκφράσει ο Παντελής Αθηνής, ενώ κάποιοι αισιοδοξούν πως Πέτρος Παππάς, Πόλυς Χατζηϊωάννου και Γκίκας Γκούμας θα πουν το «ναι». Σήμερα θα συνεχιστούν οι επαφές και μέχρι αύριο θα είναι γνωστό πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν, από ποιους και πόσα ακόμη απαιτούνται. Στη διοίκηση της ΠΑΕ αισιοδοξούν πως εφόσον κάποιοι βάλουν χρήματα, θα παρασύρουν και τους υπόλοιπους.

Ο χρόνος πάντως πιέζει ασφυκτικά. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να βρουν λεφτά στους λογαριασμούς τους, παρότι αυτή η ημερομηνία προβλεπόταν στο διακανονισμό που έκαναν με τη διοίκηση, ενώ ακόμη κι αν συγκεντρωθεί το ποσό των 2,8 εκατ. ευρώ, θα πρέπει να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος μέχρι το τέλος του μήνα για να γίνουν οι σχετικοί διακανονισμοί με τους πιστωτές".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Πρώτο θέμα είναι σήμερα στην εφημερίδα τα κορίτσια της ΑΕΚ: "ΑΕΚΑΡΑ πρωταθλήτρια" γράφει η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ και προσθέτει: "Τα... χρυσά κορίτσια πάτησαν τον ΠΑΟ με 3-0 σετ μέσα στο Μετς και κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της Ένωσης στο βόλεϊ. Πάρτι και αποθέωση στη Νέα Φιλαδέλφεια". Συνάμα η εφημερίδα προβάλει την εκδήλωση προς τιμήν του πατέρα του Δημήτρη Μελισσανίδη, Ζώρα, από την Ένωση Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού, ενώ σημειώνει τη δέσμευση του Ανδρέα Δημηρέλου πως το 51% παραχωρείται κατά 10 εκατ. ευρώ (με 1,2 ευρώ δηλαδή τη μετοχή).

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Το γεγονός ότι ο Ανδρέας Δημητρέλος παραδέχθηκε ότι μιλάει με επενδυτές τονίζει η εφημερίδα και προσθέτει: "Όποιος κι αν βάλει τα λεφτά, ο Δημητρέλος πρέπει να φροντίσει ώστε να υπάρξει διαφάνεια. Θα πρόκειται για "έγκλημα" αν η Ένωση πέσει σε χέρια... αλεξιπτωτιστών ή λαμόγιων. Συνεχείς ζυμώσεις για τη συνάντηση που μπορεί να λύσει οριστικά το πρόβλημα της ΠΑΕ". Φυσικά ειδική μνεία γίνεται στα κορίτσια της ΑΕΚ: "Περήφανος ο κόσμος της ΑΕΚ για την "καθαρή" και

Keywords
Τυχαία Θέματα