Οι βουλευτές δεν... βγαίνουν με 8.000 το μήνα

12:56 20/11/2013 - Πηγή: AEK365


Ενώ οικογένειες ζουν χωρίς ρεύμα και παιδιά υποσιτίζονται οι βουλευτές επιμένουν πως τα 8.000 το μήνα (επίσημα στοιχεία) που παίρνουν δεν τους φτάνουν. Την αρχή έκανε ο Δάνης Τζαμτζής με το αμίμητο «υπάρχουν βουλευτές που ξεραίνουν και το σκατό τους». Ενώ στην πλειοψηφία του κόσμου η δήλωση φάνηκε εξωφρενικό στον βουλευτικό κόσμο βρήκε ανταπαόκριση. Ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής κ.Καλαντζής δήλωσε στο ραδιόφωνο του Alpha, ότι «δεν βγαίνει» γιατί

έχει και κοινωνικές υποχρεώσεις. Το περασμένο Σαββατοκύριακο για παράδειγμα ήταν υποχρεωμένος να παρευρεθεί σε δύο γάμους και δύο κηδείες, όπως ο ίδιος είπε. Διευκρίνισε μάλιστα ο κ. Καλαντζής ότι ο βουλευτής έχει περισσότερες υποχρεώσεις από οποιονδήποτε άλλο, άρα και περισσότερα έξοδα, ενώ αναφορικά με το περιβόητο αφορολόγητο είπε ότι αυτό πρέπει να υπάρχει, εφόσον εξυπηρετεί τις κοινοβουλευτικές του δραστηριότητες.

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης από την πλευρά του, αφού κατηγόρησε τους δημοσιογράφους για λαϊκισμό, είπε ότι είναι αναγκασμένος να δίνει χρήματα σε πολίτες οι οποίοι του ζητούν, ενώ δήλωσε ότι ο μισθός των περίπου 5.500 ευρώ δεν του φθάνει για ολόκληρο το μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα