Οικονόμου: Έκλεισε ο κύκλος μου

16:13 14/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Απόστολος Οικονόμου μίλησε στο volleynews.gr για τη νικηφόρα πρεμιέρα με το Ρέθυμνο, την Εθνική ομάδα, αλλά και το θέμα της αντικαταστάτριας της Χέγας. «Στο μυαλό μας είχαμε ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε το Σούπερ Καπ. Μπήκαμε συγκεντρωμένα, σοβαρά. Πιέσαμε στο σέρβις και είχαμε ένα εύκολο απόγευμα. Έχω πει στις κοπέλες, ότι σημαντικό σε μια ομάδα είναι η σωστή λειτουργία. Δεν θα βιαστούμε να βρούμε την αντικαταστάτρια της Χέγιος και μέχρι να γίνει αυτό, θα καλύψουμε το κενό εκ των έσω. Θα πρέπει όλες να παίξουν καλύτερα για να καλύψουν αυτό το κενό. Έχουμε αρχίσει τις κινήσεις

μας για να βρούμε την αντικαταστάτρια.

Ξεχνάμε αυτό το ματς γιατί το επόμενο Σάββατο παίζουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς με τον Ηρακλή Κηφισιάς. Πρέπει να δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό και να μπούμε όπως πρέπει για να μπορέσουμε να κερδίσουμε.

Νιώθω πολύ περήφανος που δούλεψα στην εθνική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Μαυρομάτη και το Δ.Σ. που μου έδωσαν την ευκαιρία να εξελιχθώ μέσα από την εθνική ομάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον Δημήτρη Φλώρο γιατί η συνεργασία μας ήταν άψογη. Η εθνική ομάδα δεν είναι ούτε του Φλώρου όυτε του Οικονόμου, είναι όλων μας. Πρέπει να βοηθήσουν όλοι οι προπονητές χωρίς μισαλλοδοξίες και κόντρες, έτσι ώστε το ελληνικό βόλεϊ να πλησιάσει το ευρωπαϊκό, γιατί πραγματικά είμαστε πάρα πολύ μακριά».

Keywords
Τυχαία Θέματα